Spartak Nové Město nad Metují – HC Hronov 3:6 (1:1, 1:2, 1:3). Hronov bez sedmi hráčů základní sestavy přijel do Nového Města s pokorou. Už ve 2. min. vyhrál domácí Šnejdr buly a Řehák od modré prostřelil vše – 1:0. Ve 4. min. si hronovský vybruslil mezi kruhy a zavěsil – 1:1. Minutu nato šel střelec za faul ven a Nové Město v samém závěru přesilovky zazvonilo o tyč Kudrnovy svatyně. Ve 12. min. při přesilovce Hronova ujel Praus, jeho obrovskou šanci ale uhasil výborný Kudrna.
Ve 21. min. agilní Marša dával jen do gólmana, ale ve 22. min. hostující gólman neudržel puk, vyrobil velehrubku a Hudeček dával do prázdné klece – 2:1. O minutu později Martin Franců zatáhl puk do útočné třetiny, předložil Sukovi a ten utěšenou ranou  srovnal na 2:2. Ve 26. min. pykal za faul Vítek, Město ale nic nevymyslelo. Po ukončení přesilovky přišla nejhezčí akce zápasu. Martin Franců se protáhl kolem mantinelu a z úhlu vymetl pavouky z pravého okna Bieglovy branky – 2:3.
Ve 43. min. po závaru domácí dali gól, ale ten nemohl být uznán, protože těsně před tím Šafář fauloval a vyrazil branku z usazení. V přesilovce všichni viděli gól, Novoměstští zvedali ruce, ale k překvapení všech Kudrna vylovil puk ne ze sítě, ale ze své lapačky. Ve 46. min. Hudeček pokazil faulem vlastní přesilovku a Hronov trestal. Martin Franců předložil Vítkovi a jeho příklep po ledě Biegl zaznamenal až v brance – 2:4.  Tlak Města sílil, a obránce Suk musel šanci řešit faulem. Domácí se odhodlali tři minuty před koncem k power play a hráli přesilovku 6 na 4. Minutu a půl před sirénou však ujel Vítek a do opuštěné klece uzavřel svůj hattrick –  2:5. Biegl se vrátil do branky a v pokračující přesilovce 5 na 4 domácí Dittrich snížil na 3:5. Novoměstský kouč opět stáhl Biegla na střídačku, ale ani druhá power play Městu nevyšla a Hubáček do zívající prázdné branky skóroval pošesté –  3:6.
Sestavy – N. Město: Biegl – Jakl, Hejduk, Marša, Dittrich, Šnejdr, Plíhal – Ježek, Praus, Hudeček – Chmelík, Vlček, Řehák – Reichmann, Škoda, Lukášek. Hronov: Kudrna – Suk, Borůvka, Mlateček, Matějček – Bartoň, Hubáček, Klemenc – Vítek, Ropický, Ma. Franců – Mi. Franců, Šafář Rojšl – Kubeček.
Středeční program (18.00): Hronov – Nová Paka, Jaroměř – Nové Město nad Metují, Jičín – Náchod. (mš, mr)