V ní došlo na souboj druhé Jaroměře s vedoucím Náchodem, který si nakonec po vítězství 5:3 odváží tři body. Bez nich se naopak opět musejí obejít hokejisté Nového Města nad Metují, kteří v domácím prostředí nestačili na Nový Bydžov.
V Krajské soutěži si „povinné" vítězství připsal Hronov, který zdolal Semechnice.

KRAJSKÁ LIGA

HC Jaroměř – HC Náchod 3:5 (0:2, 1:1, 2:2). Hosté odjížděli na led Jaroměře v hodně poslepované sestavě, přesto už po třech a půl minutách Stehno přihrává na modrou Plíhalovi, jehož rána končí v síti – 0:1. V polovině 8. min. se vytáhl hostující brankář Mertlík, který zlikvidoval nájezd Kociána. V polovině 14. min. si sjel mezi kruhy hostující Janoušek a zápěstím dává na třetinových 0:2.

V končící 24. min. se domácí vracejí do zápasu, Srbovo zaváhání trestají v brejku Hamáček se skórujícím Vejmanem – 1:2. Z kontaktní branky se však Jaroměř neradovala ani minutu, Vondřejc našel Škodu, který upravuje na 1:3.

V začínající 47. min. dostávají domácí možnost trestného střílení, to však Mertlík Světlíkovi kryje. V končící 50. min. se ale Jaroměř přece jen snížení dočkává, pumelicí snižuje na 2:3 Ježík. O dvacet vteřin později však Stehno posílá do úniku Havrdu, který dává na 2:4. V polovině 54. min. je vyloučen domácí Hamáček a v početní výhodě trestá gólem na 2:5 Javůrek. V samém závěru utkání využívají početní výhodu i Jaroměřští, když Světlík koriguje na konečných 3:5.

Pavel Biegl, trenér Jaroměře: „Milý Ježíšku, pod stromeček mám dvě přání. První – ať naši hráči dávají tak snadné branky jako ti Náchodští a druhé je spíše pro kluky z bratrstva – ať konečně získají cit pro hru a začnou pískat jak podle pravidel mají. Prosím, splň mi je…"
Pavel Kodym, trenér Náchoda: „Výborný bojovný a taktický výkon. Domácí jsme nepustili k jejich hře a vezeme domů zaslouženě tři body."

Spartak Nové Město nad Metují – Stadion Nový Bydžov 4:6 (1:3, 1:1, 2:2). Nové Město ve středu překvapivě zvítězilo v Náchodě, a tak si brousilo zuby i na Nový Bydžov. A úvod tomu také nasvědčoval. Na konci sedmé minuty zakombinovala elitní domácí letka, když si postupně kotouč předali Petr s Vlčkem, ten jej předložil Šejnohovi a Nové Město vedlo 1:0. Hubené vedení však domácím nevydrželo ani do poloviny prvního dějství, těsně před vypršením desáté minuty srovnává stav utkání na 1:1 hostující Jebavý. Hned v následující minutě otáčí kormidlem zápasu Němec – 1:2. Na třetinových 1:3 navíc 38 vteřin před první sirénou upravuje Hlavatý.

Vstup do druhého dějství opět vychází o něco lépe novoměstskému Spartaku. Časomíra ukrojila ze druhé části jen něco přes pět minut, když se opět prosazuje elitní domácí letka. Kombinaci Hrabici se Šejnohou gólově zakončuje Petr – 2:3. Klid na hostující hokejky však vrací v polovině 38. minuty Kozák – 2:4.

Do třetího dějství vstupují domácí přesilovou hrou, tu však nevyužívají, jenže vzápětí hosté poskytují Spartaku další možnost početní výhody a tentokrát už Nové Město nezaváhá. Spolupráci Dufka se Šejnohou gólově zakončuje Vlček – 3:4. O tři minuty později už bylo v Novém Městě pořádně veselo, Petr nabil Šejnohovi, a ten srovnává na 4:4. Nerozhodný stav ale vydržel jen do konce 52. min., kdy vrací hostům vedení Hlavatý – 4:5. Tato branka srazila domácí do kolen a hned v následující minutě inkasují pošesté – 4:6. Domácí se v závěru ještě snažili utkání zdramatizovat, kýženého snížení ale už nedosáhli.
Milan Havrda, trenér Nového Města nad Metují: „S velkým úsilím se nám podařilo v polovině třetí třetiny vyrovnat a pak nás dvě zbytečné chyby připravily o cenné body. Pochvalu zaslouží Pepa Čáp, který tam měl několik velmi dobrých zákroků."

KRAJSKÁ SOUTĚŽ

TJ Sokol Semechnice – HC Wikov Hronov 5:8 (1:2, 2:3, 2:3). Hosté v úvodu utkání přečkali oslabení při vyloučení Vítka a v polovině 7. min. sami udeřili Daněm – 0:1. O pět minut později sice Dudadík upravuje na 0:2, jenže prakticky vzápětí domácí korigují Čapkem na třetinových 1:2.

Po dvou a půl minutách druhé části zvyšuje hostující Rojšl na 1:3 a v začínající 28. min. svou druhou trefou v zápase dává Daňo na 1:4. V polovině zápasu navíc Hronov využívá Glosem početní výhodu – 1:5. Hronov si však poté zápas komplikuje, nejprve inkasuje z hole Hetfleiše na 2:5 a půl minuty před druhou sirénou snižuje na 3:5 Cvejn.

Po necelých dvou minutách třetí třetiny si jde za sekání odpočinout na trestnou lavici hostující Rojšl a jeho prohřešek neunikl gólovému trestu. Gois po necelé půl minutě snižuje na 4:5. Hronovský prapor ale zvedá prakticky hned vzápětí Fišer – 4:6. O chvíli později navíc Vítek přidává sedmý gól favorizovaných hostů – 4:7. Domácí se ale nevzdávají a proměněným trestným střílením Hejzlara korigují v 52. min. na 5:7. Poslední gól zápasu padá v čase 58:07 z hole hostujícího Vítka – 5:8. (mr, jk)