TJ Spartak Nové Město nad Metují – HC Jaroměř 6:7 (3:3, 3:1, 0:3). Už po jednadvaceti vteřinách byl za hákování vyloučen hostující Hamáček, a devět vteřin před koncem jeho trestu ho poslal na led Chmelík, když překvapil z úhlu Bernarta – 1:0. Ve 4. min. hráli hosté v šesti, což pravidla nedovolují a byl z toho další dvouminutový trest. A po chvilce i brankový. Na 2:0 zvýšil Ježek. Odpovědět mohl v 7. min. Karel, ke kterému se dostal odražený kotouč, ale bekhendovou střelu brankář kryl. V 11. min. zvonila Bernartova tyč po křížné střele. Z protiútoku z blízkosti brankoviště dorazil střelu Křepinského Hamáček a Jaroměř se dostala do zápasu – 2:1. Ale ne na dlouho, protože byl vyloučen Ježík a po chvilce trestal Ježek 3:1. V jaroměřské brance musela nastat změna a do branky šel Vacek. I další gól padl v přesilovce, tentokrát do domácí sítě, když Vejman krásně připravil pozici Dudadíkovi – 3:2. Druhý gól Jaroměř nahodil a při dalším pobytu druhé jaroměřské pětky na ledě si Dudadík s Vejmanem role vyměnili –  3:3.
Jaroměřský brankář Vacek si připsal první zákrok ve 21. minutě. O minutu později se nechal opět školácky  vyloučit Krause a domácí Spartakovci trestali po pár vteřinách. Na 4:3 dotlačil puk za Vackova záda Řehák. Ve 25. min. mohl opět vyrovnat Karel, vhodný okamžik ke střele ale prováhal. Pátý gól domácích přidal Praus, když se kličkami prosadil přes tři hráče v bílých dresech. V čase 29:37 dostal za naražení hostující Ježík 2+10 minut. Ve 34. min. byl na brankovišti při kličce sražen Dudadík. Následné trestné střílení proměnil s velikým přehledem a jistotou – 5:4. Dudadík byl při chuti a při další akci měl Biegl veliké štěstí, že nebylo vyrovnáno. Jaroměř ve 37. min. chybovala ve středním pásmu, Škoda  v akci dva na jednoho volil střelu a pro Spartakovce udělal dobře – 6:4.
Hned v úvodu poslední třetiny přesilovku za faul na Koblížka Jaroměř nevyužila.  Podobným gólem, jakým Škoda překonal na konci druhé části hostujícího Vacka, tak překonal Biegla v úvodu třetí části Hamáček – 6:5. Po vyrovnávacím gólu, který si důrazem připsal Vejman, si domácí vyžádali oddechový čas. Spartakovci byli otřeseni a už podruhé v zápase ztratili dvougólový náskok. A o nerozhodný stav je připravil Merkl v polovině třetí třetiny – 6:7. Minutu před koncem nabídlo zakázané uvolnění Hamáčka domácím hru bez brankáře. V ní Vacek zneškodnil stoprocentní šanci domácích a spolu se svými spoluhráči ustál i pořádný závar na brankovišti v samém závěru.
Petr Chýlek, trenér Jaroměře: „Úvod zápasu byl jako ze zlého snu. Po dvou využitých přesilovkách jsme ve 4. minutě prohrávali 2:0. Přesto, že jsme několikrát prohrávali o dva góly, nezlomilo nás to a vybojovali jsme důležité vítězství, které potřebujeme potvrdit v neděli s Novou Pakou."
Sestavy – N. Město: Biegl – Jakl, Hejduk, Marša, Dittrich, Plíhal – Ježek, Kodym, Praus – Hudeček, Chmelík, Řehák – Reichmann, Škoda, Lukášek. Jaroměř: Bernart (13. Vacek) – Kotrč, Merkl, Koblížek, Ježík, Bujňák, Dostál – Hamáček, Křepinský, Svoboda – Vejman, Dudadík, Podzimek – Karel, Světlík, Krause.

BK Nová Paka – HC Wikov Hronov 2:3 (1:1, 0:1, 1:1). První šanci zápasu si vypracovali domácí při přesilové hře, když na trestné lavici seděl hostující Rojšl. V početní výhodě pálil od modré Rejl, jeho střelu tečoval Zvolenský, ale Kudrna v hronovské brance si situaci pohlídal. Udeřilo tak na druhé straně. V 8. min. přihrál Vondřejc do jízdy Glosovi, a ten se v zakončení nemýlil – 0:1. Domácí sice protestovali proti regulérnosti branky, ale hlavní sudí byl neoblomný a gól uznal. Ve 13. min. hrál Hronov opět v početní nevýhodě, od modré vypálil Štěpán, ale Kudrna i přes špatný výhled střelu chytil. O chvíli později domácí Škoda dorážel přihrávku zpoza branky, netrefil se a poté zbytečně strčil do Táborského, který nešťastně upadl a ze hřiště musel být odnesen na nosítkách. V 19. min. předvedli povedenou akci domácí Kollman se Slabým, kteří si vyměnili puk a prvně jmenovanému se ho podařilo dostat za záda hronovského brankáře – 1:1.
V úvodu druhé třetiny měl Hronov několik slibných šancí, ale žádná střela se neujala. V polovině utkání se hostům naskytla početní výhoda, v ní měli paradoxně nejprve šanci domácí, když Hloušek prověřil Kudrnu. Hronov početní výhodu ale nakonec dokázal využít, když před brankou připravený Bartoň zametl přihrávku za Bouškova záda – 1:2.
Závěrečnou část začal Hronov vyloučeními, nejprve si šel nedobrovolně na dvě minuty odpočinout Vítek a chvíli poté ho následoval také Růta. Dvojnásobné oslabení se hostům ubránit nepodařilo a Hric srovnal na 2:2. Poté následovalo několik dalších vyloučení, ale ani jednomu týmu se nepodařilo zápas zlomit na svou stranu. Když se už pomalu schylovalo k prodloužení, tak Bartoň zajistil Hronovu tolik důležité tři body. Vítězný gól hostů přitom padl osm vteřin před třetí sirénou.
Sestava Hronova: Kudrna – Borůvka, Hornyš, Mlateček, Táborský, Matějček – Bartoň, Hubáček, Vítek – Vondřejc, Glos, Šafář – Rojšl, Růta.

HC Náchod – HC Jičín 2:1 (0:0, 1:0, 1:1). První dějství se neslo  v marném souboji domácích s hostujícím brankářem Pivrncem. Největší šance měli Macháň v 11., Petr ve 13. a Šejnoha v polovině 16. minuty, kdy hostujícího gólmana nepřekonal ani z dorážky. Hosté měli největší šanci Weissem ve 20. minutě. Když ani tato šance na kvality domácího Luňáka nestačila, skončila úvodní část za stejného stavu jako začala.
Do druhé části vstoupil Náchod šancí Petra, který pálil v úvodu 24. min. do Pivrnce. Prakticky z protiútoku unikal hbitý Weiss, ale v zakončení mu nedopřál klid Verner. Ve 29. min. se k zakončení dostali Zeman se Špetlou, ale Pivrnec opět čaroval. V čase 30:10 se domácí konečně dočkali. Šejnoha z pravého křídla vypálil zápěstím a Náchod vedl 1:0. Na počátku 34. min. si Luňák chladnokrevně poradil se šancemi Maška a Housera.
Třetí třetina začala šancí Šejnohy, který pálil nad hostující branku. V úvodu 46. min. byl posouzen jako nedovolený zákrok Vernera. Domácí oslabení ubránili a ve 48. min. po faulu Maška měli výhodu přesilové hry oni. Na počátku 50. min. Macháň našel na modré Pazderu, který pohotově vypálil a Hradecký jeho ránu tečoval mimo dosah Pivrnce – 2:0. V půli téže minuty udeřili také hosté, kteří zásluhou Abela snížili na konečných 2:1. Nic na tomto stavu nezměnila ani rána Petra v polovině 55. minuty, která skončila na tyčce.
Ludvík Berger, trenér Náchoda: „V první polovině zápasu jsme dlouho nemohli najít střelecký recept na výborného brankáře soupeře Pivrnce. Vedení jsme získali až v půli druhé třetiny. Rozdíl skóre o dvě branky jsme navýšili až z přesilovky deset minut před koncem. Hosté již pouze korigovali čestným úspěchem v téže minutě. Režii zápasu jsme měli ve svých rukou, i když se vítězství nerodilo snadno."
Sestava Náchoda: Luňák – Hendrich, Javůrek, Verner, Pánek, Jurča, Pazdera – Šejnoha, Leeder, Petr – Stehno, Hradecký, Macháň – Zeman, Škoda, Špetla. (jv, ts, mr, jk)