HC Stadion Vrchlabí - TJ Spartak Nové Město nad Metují 6:2 (3:0, 0:1, 3:1). Od úvodních minut domácí naplňovali roli favorita a novoměstský gólman se měl co ohánět. Šance Oppelta a Jirků ještě pochytal, ale ve 2. min. už o čisté konto přišel 1:0. O tři minuty později pláchl hostujícím zadákům Fořt, Horáček v novoměstské brance ho vychytal. O minutu později ale Oppelt rychlou střelou po buly upravil na 2:0. Dobrý nástup domácích do utkání potvrdil v končící 7. min. Fořt, který třetí brankou vyhnal Horáčka z branky. Jeho místo zaujal Čáp. Ten se blýskl v polovině třetiny při tutovce Urbana.

Do druhé části vstoupili hosté podstatně lépe a už po dvou minutách Kodym snižoval na 3:1. O chvíli později to zkoušel zpoza branky Potuček, ale neuspěl. Hrál se otevřený, útočný hokej se šancemi na obou stranách, gólmani ale čarovali. Když už se Šnejdrovi podařilo Biegla v domácí brance pokořit, pomohla mu branková konstrukce.

V nástupu do třetího dějství to byl znovu Kodym, kdo mohl utkání zdramatizovat. Své sólo ale neproměnil i vinou nedovoleného zákroku domácího hráče. Početní výhoda ale Spartaku vůbec nesedla a Bláha vrátil v oslabení domácím třígólový náskok 4:1. Na pátý gól si téměř tisícovka diváků musela počkat do poloviny posledního dějství, kdy se prosadil Jakubec 5:1. Jiskru naděje se podařilo vykřesat opět Kodymovi, který v končící 54. min. koriguje na 5:2. Vzápětí dostali Spartakovci další možnost početní výhody, jenže neuhlídali Fořta, který v oslabení pečetil na konečných 6:2.

Sestava Nového Města nad Metují: Horáček (7. Čáp) Jakl, Dufek - Marša, Plíhal - Šnejdr - Ježek, Kodym, Zámečník - Potuček, Janoušek, Stehno - Chmelík, Škoda, Řehák - Reichmann.

Další program Krajské hokejové ligy mužů, středa 2. ledna od 18.00 hodin: Nové Město nad Metují - Hronov, Náchod - Třebechovice pod Orebem, Dvůr Králové nad Labem - Jaroměř