Česká Republika „16“ - HSK Hronov 2:1 (1:0, 1:0, 0:1).

Reprezentační šestnáctka bojující i o jistotu nominace si nacvičenými signály vytvořila některé šance, které ovšem likvidoval Cimbálník v brance Hronova. Domácí se ujali vedení až v závěru úvodní části po závaru před brankou Hronova. Také prostřední dějství bylo vyrovnané, řadu šancí si vytvořil i Hronov, ale byli to opět „domácí“, kteří se trefili v závěru druhé třetiny a upravili na 2:0. Poslední část byla poznamenána několika zbytečnými fauly, za Hronov se trefil v oslabení Tovtík, který mohl v závěru i srovnat, ale šestnáctka si už vítězství vzít nenechala.

 

Česká Republika „16“ - HSK Hronov 3:5 (1:2, 2:1, 0:2).

Odvetu odehráli hosté z Hronova s více defenzivní taktikou a spoléhali na rychlé kontry, což se jim vyplatilo, když po brankách Tovtíka a Pavlíka vedli 2:0, za reprezentanty snižoval jediný „Hronovák“ v tomto výběru – Kubeček 1:2. Ve druhé třetině šestnáctka dokonce dvakrát po střelách mezi kruhy vyrovnala, za hosty skóroval Novák, a tak před závěrečným dějstvím byl stav 3:3. Rozhodující branka padla osm minut před koncem, když se za Hronov trefil opět Pavlík – 3:4.Vítězství „hostů“ z Hronova potvrdil střelou do prázdné branky Novák – 3:5.


Hrající trenér Pavlis: „Byly to vydařené a pro obě strany účelné zápasy s patřičným nasazením i nábojem. Jedinou a největší kaňkou této akce byl postoj zástupce města Hronova p. Touška, který akci organizoval a nezajistil potřebnou propagaci (ozvučení stadionu, hlasatele ani občerstvení v hale). Tento pátek proběhne schůze oddílu, na které se rozhodne, zda oddíl bude vůbec přihlašovat svá družstva do sezony pod hlavičkou Hronova, nebo zůstanou hráči členy náchodského Sokola jako doposud. “


Sestava HSK Hronov: Cimbálník – Rak, Kačer, Pavlis, Franců, Zelený, Maršík – Hofman, Tovtík, P. Pavlík, Burdych, Myšák, Burýšek, Gutler, Fogl, J. Pavlík.