Pořadatelem akce je David Novotný za podpory Městského kulturního střediska a města Jaroměř. Záštitu nad akcí převzal starosta města Jiří Klepsa a poslankyně za Náchodsko a místopředsedkyně zdravotního výboru Poslanecké sněmovny Soňa Marková.

„Výtěžek bude věnován Základní škole speciální v Jaroměři a Martinu Zachovi, vítězi Muže roku 2009. Děti ze sociálních zařízení také budou přítomny," uvedl David Novotný. Podle slov ředitelky školy Zdeny Gundzové se už děti velmi těší.

„Je to opravdu příjemné pokračovat v tradici, která je smysluplná a pomáhá těm, kteří to potřebují," dodal k akci Novotný.

Zazpívá Maxa, Matuš či Nývltová

A na jaká vystoupení a jaké hvězdy se mohou diváci těšit? Do Jaroměře zavítá Heidi Janků, Marcela Holanová, Markéta Konvičková, Bohuš Matuš, Michaela Nosková, Martin Maxa, Kamila Nývltová a Renata Drössler. Slavnostní večer bude moderovat Eva Decastelo a Martin Zach. K vidění bude i stroj profesionálního motocyklového kaskadéra Pavla Vika „Maxe".

„Přijďte podpořit dobrou věc a strávit příjemně prožitý večer," láká Novotný.

Vstupenky jsou k dostání v turistickém informačním centru na náměstí ČSA v Jaroměři. Generálními partnery jsou Rund s.r.o., Profi market Jaroměř, Autoprodej Rohan Česká Skalice, Dražby EU s.r.o. drazbyeu.cz, PROST orientační systémy Velichovky, Elza s.r.o. Předměřice nad Labem, Luboš Prokop velkoobchod Náchod a Pojišťovna Generali. 

Vyhrajte vstupenky na tuto akci! Pravidla soutěe najdete ZDE.