Hana Zagorová začala svými nestárnoucími hity bavit posluchače už v polovině šedesátých let minulého století. Po deseti letech se k ní přidal Petr Rezek a od té doby tvoří na pódiích nerozlučnou dvojici, která má své věrné fanoušky ve všech koutech republiky.

To bylo vidět i během hronovského koncertu. I když v publiku byly zastoupeny všechny generace, velkou převahu měla ta střední a starší, které vystoupení vrátilo do jejich mládí.

Přes dvě a půl hodiny trvající koncert držel neustále posluchače ve varu a bylo vidět, jak hltají každé slovíčko textu. Po každé písničce se sálem rozléhal vydatný potlesk. Ten největší přišel na závěr, to všichni bouřlivě tleskali ve stoje a nechtěli se smířit s koncem koncertu. To se jim vyplatilo a několika přídavků se tak ještě dočkali.

Ti opravdu věrní fanoušci neváhali po koncertu stát ještě v dlouhé frontě a čekat na podpis svých oblíbených interpretů.

„Bylo to úžasné. Celý koncert jsem si prozpěvovala s nimi. Všechno to byly známé písničky, které jsme měli jako hity na zábavách za mlada. Tak jsem se vrátila o pár let zpět a zavzpomínala na zlaté mladé časy," svěřila se po koncertu Marie, která si ještě koupila cédéčko, vystála si frontu a nechala si ho od obou interpretů na památku podepsat.