Při natáčení úsměvné komedie ze života současné jihočeské vesnice Babovřesky se nedávno konala dokonce oslava třináctých narozenin začínající talentované polické zpěvačky a herečky.

Blahopřáli ji takové známé tváře jakými jsou Zdeněk Troška, Lucie Vondráčková, Veronika Žilková či Jana Synková. Jako první gratulantka dorazila Veronika Žilková. Popřála Nele, aby se dostala na dobrou a kvalitní školu, kde bude rozvíjet i svůj hudební talent. Následovala Lucie Vondráčková a nechyběl samotný Zdeněk Troška.

„Milá Nelinko, přeji ti hlavně hodně úspěchů a také, aby se ti dařilo ve škole. Mě nejvíce bavil dějepis a čeština," zavzpomínal na svá školní léta Zdeněk Troška.

Nela Řehořová na jaře úspěšně vyhrála soutěž Česko zpívá. „Já mám krásný život. Jsem ráda, že jsem měla vše, co šlo," prohlásila Jana Synková, představitelka drbny Horáčkové. Ta popřála oslavenkyni především hodně lásky a nějakého nápadníka na celý život.

„Nyní je pro mě nejdůležitější škola. Doteď jsem ji trošku zanedbávala," dodala Nela, kterou tak velká oslava zaskočila. Připravil ji David Novotný za pomoci producentky Dany Volákové. Ta prozradila, že premiéra posledního dílu úspěšné trilogie bude 12. února příštího roku.