Osobnosti a přátelé obou sledovali divadelní představení, ale také slavili a bavili se. „Letos jsem chtěl své kulatiny oslavit netradičně, a proto jsem své přátele pozval do divadla na představení Coco Chanel. Slavíme společně s paní poslankyní Soňou Markovou vždy, jsme totiž oba z Náchoda," uvedl David Novotný.

Mezi první gratulanty dorazil Jan Přeučil s Evou Hruškovou a Janou Yngland. Jan Přeučil popřál oslavencům hlavně zdraví, eleganci a šarm do dalších let. Prozradil také, že má nejraději pohádku Šípková Růženka. „Tu také hrajeme. Mám tam roli prince, krále i poddaného," upřesnil Jan Přeučil. Eva Hrušková se vrátila z lázní, zcela odpočinutá. „Bolely mě klouby, tak jezdíme s Honzíkem na takové ozdravné pobyty," dodala Hrušková, která vypadá pořád úžasně.

Modelka Dominika Mesárošová dorazila na oslavu i s teplotou. „Jsem na umření, ale Coco mám moc ráda," řekla.

Oslavu si nenechal ujít ani druhý nejkrásnější Muž světa Martin Gardavský, který se nedávno vrátil z Brazílie. „Cestoval jsem tam, i natáčel reklamu. Bylo to tam úžasné, byl jsem se podívat i na karneval a mělo to opravdu úroveň, hned bych se tam vrátil," řekl Gardavský.

Česká Miss Gabriela Franková dorazila s přítelem Romanem. „Přijela jsem přímo ze školy a pomalu se připravuji na předání korunky krásy. Mé dny jsou sečteny," smála se Franková.

Muzikálový zpěvák a hlavně hvězda Fantom Opery Radim Schwab dorazil na druhou polovinu představení. „Jsem rád, že jsem dorazil, ale vůbec nestíhám, je hodně koncertů, vystoupení," řekl.

Zpěvák Martin Maxa se bavil se zpěvačkou Marcelou Březinovou o malování jeho obrazu. „Nyní mám kreslit na obraz andělíčky, ale vůbec nemám žádnou inspiraci," prohodil Maxa. To Marcela Březinová prozradila, že by se nebránila vztahu. „To víte, nemá mi kdo pomáhat na statku u Kutné Hory, a zase začne sekání trávy a budeme letos opravovat střechu. Já na to nepolezu, abych tak ještě spadla," usmívala se Březinová.

Jan Čenský hraje ve hře milovníka Coco. „Ve skutečnosti jsem opravdu velmi rodinný typ a nejsem na žádné jiné pletky," svěřil se Čenský.

Hru si pokaždé užívá také Libuše Švormová. „Je to pro mě příjemné zpestření a jsem na tuto hru opravdu pyšná." V představení hraje také Michaela Dolinová, někdejší televizní rosnička.

Mezi dalšími hosty byla ředitelka nemocnice na Vinohradech Dana Jurásková, předseda zemědělského výboru Poslanecké sněmovny Pavel Kováčik, ředitelka Nemocnice na Bulovce Andrea Vrbovská, tanečník Vlastimil Harapes a řada dalších hostů.

(nd, bed)