Náchod
Kino Vesmír:
Rebelka
Už od starých časů se po mnoho generací šíří příběhy o epických bitvách a mystických legendách v drsné a tajemné Skotské vysočině. Odvážná a impulzivní dcera krále je odhodlána jít si v životě svou vlastní cestou a proto se vzepře starému zvyku zasvěcení pánům země. Animovaná rodinná komedie se hraje:
Sobota 25. srpna v 17.00.
Neděle 26. srpna v 17.00.

Svatá čtveřice
Příběh o dvou párech, které se rozhodly vyřešit ubíjející stereotyp manželské erotiky poměrně originálním způsobem. Hrdinové dostanou nabídku na exotickou „brigádu" na karibském ostrově, kde hurikán poničil elektrické vedení. A právě tam, v exotickém ráji, se v jejich hlavách zrodí plán, po kterém už jejich sexuální život nebude nikdy stejný. Romantická česká komedie se hraje:
Sobota 25. srpna v 19.30.
Neděle 26. srpna v 19.30.

Nové Město nad Metují
Kino 70:
Muži v černém 3
Známí agenti J a K jsou zpět a opět včas. J během svého patnáctiletého fungování v agentuře viděl spoustu nevysvětlitelných věcí, ale nic ho nedokáže tak zmást jako jeho sarkastický tajnůstkářský partner. Ale když je život agenta K i osud planety Země v ohrožení, musí agent J cestovat v čase zpět do minulosti, aby dal vše do pořádku. Sci-fi komedie se hraje:
Sobota 25. srpna v 19.30.

Líbáš jako ďábel
Helenin bývalý manžel se sice konečně odstěhoval ze společné domácnosti, může žít naplno svůj život svůdníka, ale začíná zjišťovat, že mu cosi chybí. Na Františkovu exmanželku pak situace dopadá ještě tíživěji. Česká komedie se hraje:
Neděle 26. srpna v 19.30.

Česká Skalice
Letní kino Rozkoš:
Šmoulové
Zlý čaroděj vyžene Šmouly z jejich vesničky a během pronásledování všichni společně projdou kouzelným portálem, který je zavede do našeho světa, přímo doprostřed newyorského Central Parku. Malí modří Šmoulové musejí dát hlavy dohromady a najít způsob, jak se dostat zpátky domů. Rodinný film se hraje:
Sobota 25. srpna ve 20.45.

Paranormal Activity 3
S hrdinkami předchozích dvou dílů, sestrami Katie a Kristi, se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Mysteriózní horor se hraje: Neděle 26. srpna ve 20.45.