Ta první nesla název Po stopách svatého Martina a kromě soutěží a úkolů se účastníci seznámili i s legendou o svatém Martinovi. „Hlavním cílem je nabídnout rodinám s dětmi alternativu příjemně stráveného času v kouzelném prostředí Adršpachu,“ říkají organizátoři, kterými jsou Technické služby Adršpach a obec Adršpach. Zatímco někteří využili této akce k celkové prohlídce pískovcového města, jiní – zejména rodiče s kočárky – se na posledním stanovišti u Malého vodopádu občerstvili a stejnou cestou jakou přišli se vraceli k východu. Tam při odevzdání vyplněné kartičky se splněnými úkoly se na všechny dostalo drobných cen v podobě sladkostí či propagačních předmětů.

Druhá sobota ponese název Mikulášská pohádka, proběhne 6. prosince. Na děti opět bude čekat pohádková trasa plná čertů a pohádkových postav, které si dají sraz v bludišti skal. Pro ty, kteří zdolají všechny nástrahy bude na konci připraven dárek. Všechny masky a pohádkové bytosti budou mít vstup zdarma.

Závěrečná sobota bude těsně před Vánoci – 20. prosince – a v kouzelném prostředí zimních skal se příchozí už budou moci naldit na vánoční atmosféru. Procházka bude zakončena ozdobením vánočního stromku pro všechny zvířecí i pohádkové obyvatele skal. Návštěvníky čekají i nejrůznější vánoční zvyky a malé občerstvení.