Velká část výroby filmu se má uskutečnit vobdobí od 28.ledna do 24.února vlokalitě Pece pod Sněžkou a jejím nejbližším okolí.

Slavné herecké osobnosti, jako Radek Brzobohatý, Veronika Freimanová, Václav Kopta, Michal Suchánek, Antonín Duchoslav, Eva Jeníčková a další se tak sfilmovým štábem objeví například vpeckém obchodě, vrestauraci Enzian, na diskotéce, na parkovišti uJavoru, na sjezdovkách a vlecích Javor, Zahrádky, Bramberk, na chatě Smetánka, kde se točil původní film, a vdalších místech, která se upřesňují.

Producentem a distributorem nového snímku je společnost Pragofilm a.s., výkonnou produkcí projektu je pověřena společnost Balzer International Films, s.r.o. Režisérem filmu je Viktor Tauš, kameramanem Milan Chadima. „Věříme vtrpělivost turistů ilyžařů, které možná náš štáb občas zastaví a zdrží. Filmování bude probíhat vdobě vrcholné sezony, a tak se navzájem určitě budeme potkávat. Budeme se snažit, abychom omezili lidi co nejméně a doufáme, že se natáčení stane dalším zpestřením zimní sezony,“ uvedl za produkci filmu ZdeněkFiala.