U jaké komedie naposledy jste se nejvíce pobavila?
Jsem vděčný divák, ale ze všeho nejvíce mě pobaví anglické komedie a jejich humor.

Co vás nejčastěji rozesměje?
Momentálně je to naše šestiměsíční štěně, směsice čehosi, co váží jen 2,5 kilogramu a jmenuje se Konrád, a pak ještě Tereza Kopáčová Vrábelová, jejíž suchý humor miluji nade vše.

Těšíte se do Nového Města? Proč případně?
Těším se samozřejmě moc. Těším se jak na dobré filmy, tak na svoje kamarády herce a režiséry, s nimiž nemáme přes rok moc času se potkat.

A také se těším prý do nejkrásnějšího hotelu, který je nový a v centru města, kde doufám najdu čas i na malý odpočinek a relaxaci, na který bohužel během roku nemám vůbec čas.

Máte k Novému Městu nějaký vztah či nějaké vzpomínky?
Ano, před několika lety jsem byla pozvána na Hrnec smíchu se svou rodinou.

Co si myslíte o současné české tvorbě komedií?
Myslím, že to je jeden z nejtěžších filmových žánrů a ne každý to umí. Myslím, že hodně režisérů se toho právě proto bojí.

Jak vzpomínáte na natáčení Básníků?
Legrace jsme si tam užili spousty, zvlášť v trojici Pavel Kříž, David Matásek a já. Hlavně vzpomínám na krásnou atmosféru a pohodové natáčení, které ale konec konců pan režisér Dušan Klein umí při práci vytvořit vždy.

V čem Vás nyní mohou diváci vidět?
Jestli myslíte televizní nebo filmovou tvorbu, tak mám momentálně takové čekací období, nicméně od podzimu bych měla začít zkoušet divadelní hru, kterou napsala Natálie Kocábová.

Cítíte se lépe před kamerou, nebo na jevišti?
Upřímně řečeno lépe se cítím před kamerou.