GERÉCZOVI MAJÍ ANETU! Daniela a David Geréczovi z Velichovek uvítali na světě v sobotu 3. listopadu v 7.03 hodin dceru Anetu. Holčička vážila 3,2 kg a měřila 48 cm. Rodiče si nechali říci pohlaví miminka dopředu. Na novou ségru se doma těší prvorozený Adrián.

 

VE VERNÉŘOVICÍCH UVÍTAJÍ KAROLÍNU! Miluši a Bohumírovi Urbankovým z Vernéřovic se v pátek 2. listopadu v 15.37 hodin narodila dcera Karolína. Holčička vážila 3,56 kg a měřila 49 cm. Rodiče si pohlaví miminka nechali prozradit dopředu. Tatínek byl i u porodu a prý ho zvládnul skvěle. Ségru doma očekává prvorozená Simona.

 

NOVÝM OBČÁNKEM JAROMĚŘE JE DOMINIK! Kateřina Hanáková a Roman Fečo z Jaroměře mají radost ze svého synka Dominika. Chlapec přišel na svět ve čtvrtek 1. listopadu ve 13.45 hodin. Vážil 3,75 kg a měřil 51 cm. Rodiče si pohlaví miminka nechali prozradit dopředu. Na brášku se doma těší prvorozená Natálka (3,5 let).

 

HOLÝM PŘINESL ČÁP TOMÁŠE! Monika a Václav Holí ze Sendraže zažili ve čtvrtek 1. listopadu šťastný okamžik. Ve 13.55 hodin se jim totiž narodil syn Tomáš, který vážil 3,28 kg a měřil 49 cm. Tatínek si porod nenechal ujít. Na Tomáška se doma těší prvorozený Daniel.

 

RUNKASOVI MAJÍ RADOST Z ELIŠKY! Lucii a Petrovi Runkasovým z Broumova se v pátek 2. listopadu ve 14.40 hodin narodila dcera Eliška. Holčička vážila 3,81 kg a měřila 51 cm. Rodiče se na miminko moc těšili a jeho pohlaví si nechali prozradit dopředu. Tatínek byl přítomen u porodu a maminka na něj prozradila, že ho zvládnul na jedničku. Na Elišku se doma těší prvorozená Kačenka (5 let).

 

VRÁNA PŘINESLA GRUBEROVÝM ELIZABETH! Ivetě a Radkovi Gruberovým z Opočna se v pátek 2. listopadu narodila dcera Elizabeth. Holčička vážila 2,993 kg a měřila 48 cm. Rodiče se na miminko moc těšili a jeho pohlaví již znali dopředu. Tatínek si porod nenechal ujít a počínal si při něm prý výborně. Ségru doma očekává brácha Filip (3,5).

 

ČESKÁ SKALICE SE ROZROSTLA O NIKOL! Manželům Pavle a Jiřímu Kubecovým z České Skalice se v sobotu 3. listopadu ve 12.55 hodin narodila dcerka Nikol. Holčička vážila 3,715 kg a měřila 49 cm. Rodiče se na miminko moc těšili a jeho pohlaví pro ně bylo až do poslední chvíle překvapením. Tatínek u porodu nechyběl a podle maminky jej zvládnul skvěle. Ségru doma očekává prvorozený Jakub.

 

PRVNÍM DÍTĚTEM HORNYCHOVÝCH JE JOSEF! Manželé Hana a Milan Hornychovi z Police nad Metují se v úterý 30. října stali rodiči. Ve 4.20 hodin se jim narodil syn Josef, který vážil 2,69 kg a měřil 47 cm. Rodiče se na miminko moc těšili a jeho pohlaví dopředu nevěděli. Tatínek byl přítomen u porodu a prý si při něm počínal perfektně.