TOMÁŠ MÁ JMÉNO PO TATÍNKOVI! Janě a Tomášovi Zeleným z Nového Města nad Metují se v pátek 16. listopadu v 17.33 hodin narodil syn Tomáš. Chlapeček vážil 3,76 kg a měřil 51 cm. Rodiče se na miminko moc těšili a jeho pohlaví pro ně bylo až do poslední chvíle překvapením. Nového brášku doma očekává prvorozená Barborka.

 

 

MICHAELA A PETR MAJÍ ANIČKU! Michaele Kostelecké a Petrovi Leščišinovi z Úpice se v pátek 16. listopadu ve 21.38 hodin narodila dcera Anna. Holčička spatřila světlo světa s váhou 3,58 kg a mírou 49 cm. Rodiče znali pohlaví miminka dopředu. Tatínek byl přítomen také u porodu a maminka na něj prozradila, že ho zvládl naprosto úžasně. Na sestřičku se doma těší prvorozená Valentina.

 

 

NOVÝM OBČÁNKEM RTYNĚ JE JOSEF! Marie Wesnerová a Josef Železov ze Rtyně v Podkrkonoší zažili ve středu 14. listopadu šťastný okamžik. V 9.42 hodin se jim totiž narodil syn Josef, který vážil 3,295 kg a měřil 49 cm. Rodiče se na své první miminko moc těšili a dokonce si nechali dopředu prozradit jeho pohlaví.

 

 

PRVNÍM DÍTĚTEM ŠKALOUDOVÝCH JE HANA! Manželé Hana a Jiří Škaloudovi ze Slavětína přivítali na světě v pondělí 19. listopadu v 8.22 hodin své první děťátko, dcerku Hanu. Holčička vážila 2,9 kg a měřila 47 cm. Rodiče se na miminko samozřejmě moc těšili. Tatínek nechyběl ani u porodu a podle maminky si při něm počínal skvěle.

 

 

V ČESKÉ METUJI UVÍTAJÍ ANDREJE! Soně Grundzové a Andrejovi Janovi z Vlásenky se v neděli 18. listopadu v 8.20 hodin narodil syn Andrej. Chlapec vážil 3,3 kg a měřil 48 cm. Rodiče se na miminko moc těšili a jeho pohlaví si nechali prozradit dopředu.

 

 

ŠPAČKOVI MAJÍ ERIKA! Martině a Lukášovi Špačkovým z Náchoda se v neděli 18. listopadu narodil syn Erik. Když mu v porodnici „vzali míru“, ukázalo se, že váží 3,3 kg a měří 48 cm. Rodiče se na miminko moc těšili. Tatínek nechyběl ani u porodu a podle maminky si při něm počínal statečně. Erika doma očekává prvorozený Lukáš (2 roky).

 

 

VRÁNA PŘINESLA KLEANDROVÝM KAROLÍNU! Jana a Jan Kleandrovi z Josefova přivítali na světě v neděli 18. listopadu v 10.56 hodin dcerku Karolínu. Holčička vážila 3,04 kg a měřila 48 cm. Rodiče se na miminko samozřejmě moc těšili a jeho pohlaví již znali dopředu. Ségru doma očekává prvorozená Klárka.

 

 

MÜTSCHOVÝM PŘINESL ČÁP MARKA! Martině a Radimovi Mütschovým z Kramolny se ve čtvrtek 15. listopadu v 17.38 hodin narodil syn Marek. Chlapec vážil 4,055 kg a měřil 53 cm. Rodiče znali pohlaví miminka dopředu. Na nového brášku se doma těší prvorozený Martin (4 roky).

 

 

PRVNÍM DÍTĚTEM RENATY A JAROSLAVA JE SILVIE! Renata Přibylová a Jaroslav Zelený z Nového Hrádku se v neděli 18. listopadu 48 minut po půlnoci stali rodiči. Narodila se jim dcerka Silvie, která spatřila světlo světa s váhou 2,78 kg a mírou 47 cm. Rodiče si pohlaví miminka nechali jako překvapení. Tatínek nechyběl ani u porodu.

 

 

BROUMOV SE ROZROSTL O JURAJE! Sandra a Juraj Gejdošovi z Broumova mají radost ze svého prvního potomka, synka Juraje. Chlapec se narodil v sobotu 17. listopadu a vážil 3,75 kg.