Hlasovat je možné prostřednictvím originálních kuponů z novin a v anketě na webových stránkách Náchodského deníku, kterou najdete pod tímto článkem.

Každou sobotu vložíme do stránek s fotografiemi v tištěném vydání hlasovací kupon se jmény novorozenců a hlasy budeme sbírat. Každý kupon se vámi vybranému miminku bude počítat jako deset hlasů. Na internetu se hlasy už násobit nebudou.

Internetové hlasování trvá sedm dní. Z technických důvodů se pro tato prosincová miminka hlasuje až nyní, a to od 9. února 7.00 hodin do 15. února 7.00 hodin. Velmi se omlouváme za prodlevu. Hlasovat je možné jednou za hodinu. Na konci hlasování daného měsíce všechny hlasy sečteme a počty vyhodnotíme.

Vítězné miminko měsíce prosince získá cenu, kterou věnuje Fotoateliér Martin Hurdálek z Náchoda. Profesionální fotografování miminka nebo celé rodiny je třeba uskutečnit do šesti měsíců od oznámení výhry. Jedna z fotografií bude následně otištěna na stránkách Náchodského deník.

Miminka fotíme v náchodské porodnici jednou za týden. Může se stát, že právě vás v porodnici nezastihneme, možná aktuální zdravotní stav vašeho potomka neumožní focení. Přesto vaše dítě neztrácí šanci být v novinách. Můžete nám poslat jeho fotku (portrét) na e-mail: regina.hellova@denik.cz.