Hlasovat je možné prostřednictvím originálních kuponů z novin a nyní i nově v anketě na webových stránkách Náchodského deníku, kterou najdete pod tímto článkem!

Každou sobotu vložíme do stránek s fotografiemi v tištěném vydání hlasovací kupon se jmény novorozenců a hlasy budeme sbírat. Každý kupon se vámi vybranému miminku bude počítat jako deset hlasů. Na internetu se hlasy už násobit nebudou. Internetové hlasování bude většinou od soboty 12.00 hodin do pátku 12.00 hodin. Hlasovat je možné jednou za hodinu. Na konci měsíce všechny hlasy sečteme a počty vyhodnotíme.

V kuponu z novin zaškrtněte pouze jeden řádek váš tip na vítěze. Vyplněné originály zasílejte na adresu redakce: Náchodský deník, Hrašeho 13, 547 01 Náchod. Přijímáme jen originální kupony.

Vítězné miminko měsíce získá cenu, kterou věnuje Fotoateliér Martin Hurdálek z Náchoda. Profesionální fotografování miminka nebo celé rodiny je třeba uskutečnit do šesti měsíců od oznámení výhry. Jedna z fotografií bude následně otištěna na stránkách Náchodského deník.

Pro miminka ze sobotních vydání 27. srpna a 3. září se z technických důvodů hlasuje od 29. září do středy 5. října do 12.00 hodin.

Miminka fotíme v náchodské porodnici jednou za týden. Může se stát, že právě vás v porodnici nezastihneme, možná aktuální zdravotní stav vašeho potomka neumožní focení. Přesto vaše dítě neztrácí šanci být v novinách. Můžete nám poslat jeho fotku (portrét) na e-mail: regina.hellova@denik.cz.