Kamion, kterých sem jezdí týdně desítky, přivezl na prodejnu nové zboží. Jeden ze zaměstnanců příjmu zboží pan L. šel jako obvykle zajistit jeho vykládku. Jenže při manipulaci na něho ze zadní části přistaveného kamionu paleta zboží vypadla a způsobila mu velmi vážné zranění. Zraněného muže transportovala záchranná služba na urgentní příjem do Fakultní nemocnice v Hradci Králové. V pondělí však zaměstnance supermarketu zasáhla smutná zpráva. Jejich kolega i přes veškerou péči lékařů těžkému poranění mozku podlehl. Deníku to potvrdil náměstek ředitele nemocnice Zdeněk Tušl.

Na mužově stránce na Facebooku už přibývají kondolenční zprávy od kolegů z práce, kamarádů a známých.

„Veškerá slova jsou k ničemu,budeš nám chybět". „Nezapomeneme. Budeš nám chybět". Tak zní nejčastější vzkazy na sociální síti.

Případem už se začala zabývat náchodská policie, která tuto událost vede zatím jako pracovní úraz.

„Policie na případu pracuje společně s inspektorátem bezpečnosti práce. Snažíme se postupně po kouskách poskládat, jak se vše stalo a kde je příčina pádu palety. Prozatím se ještě neví, zda byl špatně naložen a nebo zajištěn náklad, nebo zda pracovník nedodržel bezpečnostní předpisy. Výsledky zatím k dispozici nejsou. Případ je stále v šetření," sdělila mluvčí policie Eva Prachařová.