Hronov „zelení" postoupili do finále po vítězstvích nad Svítkovem „tygři" (5:1), Ježky Heřmanův Městec „bílí" (2:1), Svítkovem „gepardi" (2:1) a HBC Hostivař. Posledního soupeře ale museli „zelení" porazit pětigólovým rozdílem, což se jim ale výsledkem 8:0 bohatě podařilo.

Druhý finálový soupeř, Hronov „černí", remizoval pouze s týmem Svítkov „lvi" (1:1), zbylá utkání vyhrál (Autosklo HAK Pardubice 3:0, Sršni Svitavy 3:1, Svítkov „draci" 4:2 a Heřmanův Městec „modří 4:0).

Ve finálovém klání obou hronovských celků se „černí" dostali do vedení 2:0. To „zelení" smazali, jenže v závěru se dalšími dvěma brankami opět prosadili „černí", kteří tak zvítězili 4:2.

Sestavy finalistů Hronov „černí": Vojtěch Kubeček, Havelec, Pelda, Ištok, Rubáček, Krupa, Klíma. Hronov „zelení": Pavlíček, Adam Kubeček, Petr, Vintr, Saidl, Mach, Kocián.

Kromě klání malých hokejbalistů se ve Wikov aréně odehrál rovněž Turnaj ženských družstev v minihokejbalu za účasti pětice družstev. O konečném pořadí týmů se rozhodovalo až v posledních dvou zápasech. Díky remíze mezi Vlašimí a ESA Praha, se podařilo Vlašimi zopakovat vítězství a ESA opět odešla jen s druhým místem. Výhrou Svítkova nad Svitavami skončily na posledním místě Svitavy a Svítkov uhájil čtvrtou pozici. Fretky Nižbor skončily se sedmi body na třetí příčce. (mr, dop)