SK Hokejbal Letohrad – NA Rangers Hronov 2:4 (1:2, 1:2). V úvodu utkání si hosté vypracovali převahu, z čehož pramenil faul Frimla. V přesilovce se do vážnější akce Jezdci ještě nedostali. Janouška vážněji ohrozil jen ranou od modré Hartman. V úvodu 5. min. musel být ve střehu také hostující Biegl. O pár vteřin později založil gólovou akci hostující Jedlička. Úspěšnou spolupráci zakončoval Hartman – 0:1. V půli 12. min. mohl zvýšit Řehák. To se po chvíli podařilo až kapitánu Kaniovi – 0:2. Ve 13. min. Protzner upravil na poločasových – 1:2.
Ve druhém dějství se domácím podařilo vyrovnat bývalým hráčem Rangers Railem, když se k němu odrazil míček od rozhodčího – 2:2. Tento moment hosty nezlomil, v 19. min. Vencl nahrál Tovtíkovi, a ten strhl vedení znovu na stranu Hronova – 2:3. Ve 23. min. Kania našel volného Hudečka a ten stanovil konečné skóre na 2:4.
Branky NA Rangers Hronov: Hartman, Kania, Tovtík, Hudeček.
Jaroslav Krulich, vedoucí mužstva NA Rangers Hronov: „Výkon na úvod sezony nebyl špatný. Nevěděli jsme, jak nám zápas sedne, mužstvo se teprve dotváří. Trenér Hofman dokonale využil znalost svých bývalých svěřenců a své letité zkušenosti."

NA Rangers Hronov – HBC Hradec Králové 1988  1:5 (0:2, 1:3). V tomto zápase chtěli domácí navázat na velmi dobrý výkon ze zápasu s Letohradem. Ve 4. min. hráli Rangers přesilovku, ta ale k brance nevedla. V 6. min. měl šanci zkušený Hrabica. V téže minutě byl vyloučen Vencl a jak se má sehrát přesilovka, ukázal Hronovu Jiřík, když dostal přes brankoviště nezištnou přihrávku od  Hrubého – 0:1. V 8. min. Ježek využil zaváhání v hronovské obraně a bylo to 0:2. Pak se hra v poli vyrovnala, ale střely směřující na branku Bryknera ke kontaktní brance nevedly.
Ve druhém poločase se hned v 18. min. trefil Hrubý a o osudu zápasu bylo prakticky rozhodnuto – 0:3. O tři minuty později byl signalizován faul domácích, k vyloučení nakonec nedošlo, když si velezkušený reprezentant Novák pohrál s Bieglem a zvýšil na 0:4. Na konci 25. min. měl branku na holi domácí Junek, Dvořáček byl na místě. Ve 27. min. se znovu prosadil Novák – 0:5. O dvě minuty později se domácí přece jen dočkali čestného úspěchu, když Hudeček našel na pravé straně Jedličku a ten upravil na konečných 1:5.
Jaroslav Krulich, vedoucí mužstva NA Rangers Hronov: „V tomto zápase se naše útočná vozba nemohla proti zkušenému a nesporně kvalitnějšímu soupeři prosadit. Doplatili jsme na individuální chyby."
Branka NA Rangers Hronov: Jedlička.

SK Sudoměřice – NA Rangers Hronov 4:2 (2:0, 2:2). V závěrečném zápase se mezi hronovskými tyčemi objevil zkušený Ponke. Vstup do zápasu Rangers příliš nevyšel, neboť ve 4. min. se za modrou napřáhl kapitán Mezulánik a míček skončil za překvapeným brankářem hostí – 1:0. Hned po minutě mohlo být vyrovnáno, ale brankář Krýsa se vytáhl. V 9. min. zbytečně fauloval za brankou Ponke a jeho nedovolený zákrok potrestal Rapant  –  2:0. Po tomto gólu se do branky postavil Biegl. Ve 12. min. se proti pravidlům provinil Chovanec, před koncem přesilovky šance Škody snížení nepřinesla.
Ve druhé části zvýšil domácí Hujsa na 3:0. Po dvou minutách si faulem pomohl M. Tóth. Po minutě Malíkova rána branku neznamenala. Ve 28. min. se přeci jen trefil Škoda, když využil spolupráce Řeháka s Hajníkem – 3:1. Ani ne po minutě hostující buldok Hajník využil nahrávku Řeháka a vsítil kontaktní branku na 3:2. V závěru se hosté odhodlali ke hře bez brankáře, ale ta vyrovnání nepřinesla. Naopak půl minuty před koncem se trefil do opuštěné klece Mezulánik – 4:2.
Jaroslav Krulich, vedoucí mužstva NA Rangers Hronov: „V závěrečném utkání se nám nepodařilo vstřelit úvodní branku, což možná rozhodlo."
Branky NA Rangers Hronov:  Škoda, Hajník.
Sestava NA Rangers Hronov: Biegl, Ponke –  Borůvka, Malík, Hartman, Škoda – Hudeček, Kania, Hajník, Jedlička, Řehák, Fogl, Junek, Vencl, Tovtík.
V sobotu 31. srpna od 10 hodin se NA Rangers Hronov představí na zimním stadionu v Opočně v prvním mistrovském utkání 2. Národní hokejbalové ligy. Soupeřem mu bude Jokerit Chrudim. (jk)