Už v loňském roce proběhl test vysílaného finále na internetu, který přinesl mnoho kladných ohlasů.

Momentálně jsou odehraná obě semifinále a můžeme se těšit na očekávaný souboj mezi vítězem základní části HC RHODOS Dvůr Králové nad Labem a obhájcem krajského titulu HC Náchod. Zápas můžete sledovat on-line na http://www.youtube.com/channel/UC5RzQL4tTIyBVlkG-1aZwIA/live

Předseda krajského výkonného výboru Ondřej Votroubek k této novince říká: „Jsme rádi, že můžeme být v tomto průlomoví. Naší snahou je dlouhodobě zatraktivňovat krajské hokejové soutěže a toto je další z postupných kroků. Zároveň poskytnout další prostor pro zviditelnění partnerů našich oddílů."

„V loňském roce se pilotně již krajské finále vysílalo s velmi pozitivními ohlasy. Věřím tomu, že se nám tímto podaří krajský hokej přiblížit i divákům, kteří se do ochozů nemohou dostavit a také poskytnout možnost opětovného zhlédnutí i po skončení utkání," dodává Votroubek.

První finále je plánováno na neděli 26. února od 17 hodin.

Finále se hraje na tři vítězná utkání, takže se můžeme dočkat velmi zajímavé bitvy, jako tomu bylo v loňském ročníku. Přímý přenos zajišťuje studio HK. První utkání 26. února bude ve Dvoře Králové spolukomentovat Jiří Malinský, druhé bude dělat 1. března v Náchodě Jaroslav Kudrna a třetí 5. března opět ve Dvoře Martin Koudelka.

Rozpis finálových duelů

26. 2. Dvůr v 17.00
1. 3. Náchod v 18.00
5. 3. Dvůr v 17.00
8. 3. Náchod v 18.00
12. 3. Dvůr 17.00