První zápas na tipovacím kupónu Dynamo České Budějovice – FK Náchod – Deštné však nebude započítán, jelikož toto utkání bylo již předehráno ve středu dne 10. června, kde fotbalisté Náchoda utrpěli debakl v poměru 6:0 a jejich šance na záchranu v České fotbalové lize je pouze teoretická.

I přesto se jednotlivé výsledky promítli do zisku jednotlivých hráčů. Ti nejlepší dosáhli na hranici 15 bodů, na kterou si sáhli pouze dva tipující hráči mezi kterými musela opět rozhodovat Super trefa stejně jako v minulém kole.

Jedenácté kolo opět přineslo gólové hody a střelci se opravdu činili když nastříleli hned 32 branek. Nejblíže z tipující dvojice měla Simona Vítková z Nového Města nad Metují, která díky Supertrefě 42 vstřelených branek předskočila druhého Jaroslava Rudného z České Skalice 44 nastřílených branek, který opravdu jen těsně o dvě branky netrefil správný tip na Super trefu. Za nimi poté skončili s dostatečným odstupem ostatní tipující hráči, kteří se o svá pořadí rovněž dělí se ztrátou minimem bodů.

V tomto kole nejvíce tipujících bylo opět v Náchodě 37 hráčů, druhé Velké Poříčí 18 hráčů a o třetí místo se dělí dvojice Nové Město nad Metují a Hronov 12 hráčů. Celkový počet přijatých hlasů v naší redakci byl tak 141. Průběžně je registrováno ve Fortuna Lize 180 hráčů z toho 138 mužů a 42 žen.

Vítěz kola má právo si u nás v redakci (Plhovská 695, Náchod 547 01) vyzvednout svou cen. Ostatní hráči kteří si doposud ceny nevyzvedli žádáme tak aby učinili co nejdříve. Kupón do Fortuny v hodnotě 100 korun má totiž omezenou dobu platnosti.

V čele průběžného pořadí Fortuna ligy po jedenáctém kole je Jaroslav Rudný z České Skalice, který jako první překročil magickou stobodovou hranici. O šest bodů z pět je na druhém místě Miloš Hilšer z České Metuje, třetí příčku drží se ztrátou tří bodů na druhého, Vítězslav Šolc z Machova. Za ním následuje trojice hráčů, která doposud nasbírala 89 bodů. (tk)