Sokol Krčín – TJ Sokol Rokytnice 16:16 (8:7).

Slabinou národních házenkářek Rokytnice měla být hra v obraně, když na postu brankářky zaskakovaly hráčky z obrany, v utkání bylo ale vše jinak.


Celý první poločas byl vyrovnaný, až v závěru se domácím hráčkám podařilo vstřelit vedoucí branku a tím se dostat do poločasového vedení 8:7. Na začátku druhého poločasu se nejlepší domácí hráčce M. Markové podařilo dát branku a zvýšit tak na rozdíl 2 branek. Poté však přišla desetiminutová tragická hra, kdy domácí tým pětkrát inkasoval a naopak žádnou branku nedal. Soupeř se tak dostal do vedení 12:9. Přesto se domácím děvčatům podařilo vyrovnat a mohly i zvítězit. Závěr utkání byl značně nervózní, soupeř obdržel dvě červené a dvě žluté karty. Proti Krčínu házely hráčky Rokytnice dva pokutové hody, z nichž jeden brankářka M. Šefcová chytila. Krčínské hráčky házely tři, všechny proměnily, i když ten první se štěstím. Utkání tak dospělo do spravedlivé remízy 16:16.


Sestava a branky Krčína: Šefcová, Štěpánová – Chrastilová, Stuchlíková, Štefková – M. Marková (10), Zimlová (5), Novotná (1), J. Marková, Poláčková, Vecková.


Ostatní výsledky: Dobruška – Studénka 17:10 ( 9:4); Vracov – Hlinsko 9:28 (3:13); Modřany – Žatec 12:6 (9:4); Chomutov – Spoje 25:16 (13:6); Přeštice – Tymákov 11:22 (7:14).