HBC Fire Horses Živanice – NA Rangers 5:2 (1:1, 3:0, 1:1). V úvodu si hosté vypracovali několik výborných šancí, bohužel je ale nevyužili, za což v 6. min. trestal domácí Klička –  1:0. Ve 13. min. Řehák našel na červené Škodu, který se napřáhl a jeho ránu zastavila až domácí síť – 1:1. Dalo se očekávat, že tato branka odstartuje další gólostroj hostí, jenže ten se nekonal.
V úvodu prostředního dějství byl v 17. min. vyloučen Junek a přesně po 40 sekundách jej posílá zpět do hry Drápalík – 2:1. Ve 22. min. měl příležitost srovnat skóre Škoda. V úvodu 23. min. další šanci hostí zahazuje Řehák. V závěru 26. min. při hře 4 na 4 zvyšuje Hackenberg na 3:1. Ve 28. min. je Hajníkův zákrok posouzen jako nedovolený a po necelé minutě je potrestán i gólem na 4:1.
Ve třetí třetině se hosté marně pokoušejí ztéci branku výborného Jeřába. V čase 31:13 nachází Drápalík v nedbalkách Gütlera a zvyšuje na  5:1. Na konci 37. min. zvýšené úsilí hostů přineslo kýžené ovoce, když na počátku gólové akce byl Srba, míček se přes Tovtíka dostal k Dudadíkovi, který nekompromisně skóruje na konečných – 5:2.
Petr Hofman, trenér NA Rangers:  „Do utkání jsme nastoupili bez brankářské jedničky a stejně jako v Letohradu se ukázalo, že jsme na tomto postu velmi zranitelní. Někdy to tam prostě nepadá a přes herní převahu hrajete vyrovnané utkání, se soupeřem se taháte o výsledek a potřebujete nutně jistotu v brance. Když ale inkasujete z ojedinělých protiútoků laciné branky, tak ztrácíte morální síly s tím něco udělat."
Další výsledky: Heřmanův Městec – Hradec Králové B 1:3, Česká  Třebová B – Svitavy 9:0, Chlumec nad Cidlinou – Chrudim 2:3 na nájezdy.
NA Rangers jsou v průběžné tabulce třetí. (jk, mr)