Kromě zajímavých boxerských soubojů, v nichž mohli diváci obdivovat také umění broumovských rohovníků, se účastníci akce dočkali rovněž hvězdné návštěvy. Tou byl profesionální boxer Lukáš Konečný, který do Broumova přivezl i celou svou rodinu.
Diváci během večera viděli celkem deset boxerských zápasů včetně vystoupení čtyř domácích borců – Herberta Brauseho, Jakuba Šudy, Pavla Plného a Michala Jarkovského. Z ringu si nakonec broumovští rohovníci odnesli celkem dvě výhry a dvě prohry. Mezinárodní punc dodali galavečeru boxeři z Polska a Slovenska.
O napínavé okamžiky, které rozparádily obecenstvo rozhodně nebyla nouze, což si velmi pochvalovali zejména pořadatelé. „Všichni borci jsou v pořádku a bez zranění. Díky napjatým okamžikům během některých zápasů se diváci tak rozvášnili, že mnohdy nebyly slyšet ani komentáře moderátorů," pochvaloval si atraktivitu akce Kamil Grim, trenér domácího  Boxing Clubu Broumov.
Doprovodný program vyplnila rocková skupina I don´t know pod vedením Bohumíra Machka, učitele na Základní umělecké škole v Broumově, a autogramiáda včetně společného fotografování s Lukášem Konečným. V Broumově došlo také na exhibiční zápas, v němž se proti sobě postavili trenér a rozhodčí Karel Kubec a jeho svěřenec Petr Mikolajczik, oba dva z klubu LOKO Trutnov.
V závěru programu byl Jakub Šuda vyhlášen nejlepším boxerem večera a jako nejlepší zápas ten mezi Benešem a Synkem. (dop, mr)