SSK Vítkovice – Sokol Krčín 14:15 (6:8). Od samého počátku dělalo hostům velké problémy kluzké asfaltové hřiště. Prvních pět minut tak tahali za kratší konec a prohrávali 3:1. Pak ale naštěstí obrana i útok začali hrát efektivně a v 11. min. Krčínští otočili na 3:4. Následně již nepustili domácí družstvo do vedení a až do poločasu si udržovali maximálně dvoubrankový náskok.

Nástup do druhé části se Krčínu vydařil. Rychle zvýšil své vedení na 6:10, ale pak zbytečnými ztrátami dovolil domácím opět se přiblížit v 11. min. na rozdíl dvou branek. Naštěstí se hosté rychle vzpamatovali a ve 14. min. opět vedli o čtyři branky. Bohužel závěr utkání jim nevyšel. Zbytečnou střelbou a jednoduchými ztrátami míčů dovolili domácím v samém závěru zdramatizovat utkání. Ve 23. min. domácí snížili na 12:14, vzápětí dal Krčín na 12:15 a pak již dokázal, i když ne úplně podle představ, udržet vítězství až do konce v poměru 14:15.

Tomáš Pavlík, trenér Krčína: „První utkání po dlouhé zimní přestávce bylo silně poznamenáno špatným povrchem, kde každý pohyb stranou byl trochu sázkou do loterie. Musím vyzdvihnout bojovnost celého týmu, kde se skutečně museli vzepřít nepříznivým podmínkám. I přesto výkon některých hráčů naznačil dobré možnosti celého týmu v dalších bojích o play off.“

Sestava a branky Krčína: Chmelík, Kalivoda – Červinka, Šefc, Mikolášek, Leugner – Zimla (6), Václavek, Pešek (8), Štrof (1), Samek.

Další výsledky: 1. NH Brno – Dobruška 27: 13; Svinov – Stará Ves n. Ondř. 13: 10; Litohlavy – Příchovice 18:12; Plzeň Újezd A – Přeštice 23:13; Čakovice – Nýřany 14:17. (tp)