Bohatý atletický program začne v Novém Městě už v 10.30 hodin mužským během na 10 kilometrů, od jedenácti hodin už půjdou další běžecké i technické disciplíny v rychlém sledu. Poslední disciplínou sobotního programu bude štafeta mužů na 4x 400 metrů, která by měla začít před půl čtvrtou.

Kopáčům se vedlo střídavě oblačno

Havlovice – V prvním kole 1. DRFG ligy malého fotbalu se dařilo se střídavými výsledky červenokosteleckým Kopáčům. Ti sice nestačili na hráče trutnovského OTS Hurikánu, jemuž podlehli 1:3, v následujícím utkání s domácími Havlovicemi ale brali tři body za kontumační vítězství 3:0.

Mezinárodní turnaj u Rozkoše

Česká Skalice – Osmadvacet mužstev z Česka, Polska a Slovenska dorazí na 3. ročník fotbalového turnaje mladších přípravek – AGRO CS Cup. Ten se bude hrát druhou červnovou sobotu na fotbalovém stadionu v České Skalici od deváté hodiny ranní do páté odpolední. Během dne bude pro všechny návštěvníky i přímé účastníky připraveno bohaté občerstvení. Dobrovolné vstupné půjde na podporu mladých fotbalistů.

Oslavy budou ve velkém stylu

Broumov – Oddíl kopané TJ Slovan Broumov připravuje na 24. června oslavy 90. výročí vzniku fotbalu v Broumově. Hlavní událostí celodenního fotbalovo-zábavného programu bude utkání starých gard TJ Slovan Broumov – AC Sparta Praha.