I. LIGA ŽENY

SKK Primátor Náchod – KK Blansko 2:6 (3277:3404). Hostující hráčky rozhodly o svém vítězství už v první polovině zápasu.
Hned v úvodu nezahrála domácí Šárka Majerová špatně, odvedla standardní výkon, na bezchybně hrající Ševčíkovou, která nakonec byla nejlepší hráčkou zápasu, však prostě neměla. Vedle hrající Michaela Divišová si svůj souboj s blanenskou Nevřivovou prohrála na první dráze (114), pak sice domácí hráčka zabrala, uhrála na drahách remízu, na poražené kuželky ale své soupeřce podlehla.
Také v prostředních dvojicích tahaly domácí hráčky za kratší konec provazu. Velmi dobrý standard odehrála Lucie Moravcová, hostující Musilová ale předvedla ještě o třídu lepší výkon, a tak se i další body stěhovaly na stranu Blanska. K obratu mohly domácí ženy zavelet v další dvojici, neboť blanenská Daňková předvedla hodně průměrný výkon. Ten bohužel nedokázaly překonat Dana Adamů, ani střídající Petra Vlčková.
Až závěrečné dvojice patřily domácím ženám. Michaela Kučerová i Ilona Bezdíčková předvedly vyrovnané výkony na všech čtyřech drahách, obě náchodské kuželkářky své soupeřky přehrály, na více než na snížení závěrečného skóre to ale už nestačilo.
Po dvanácti odehraných kolech jsou náchodské ženy osmé, čtyři body nad sestupovou hranicí.
Sestavy a výkony Náchod – Blansko: Majerová 556 – Ševčíková 617, Divišová 527 – Nevřivová 558, Moravcová 558 – 
Musilová 599, Adamů (od 33. hodu Vlčková) 501 – Daňková 532, Kučerová 565 – Lahodová 538, Bezdíčková 570 – Kalová 560.
Další výsledky 12. kola: Duchcov – Husovice 6:2, Zlín – Val. Meziříčí 4:4, Přerov – Slavia Praha 7:1, Zábřeh – Jičín 6:2, Konst. Praha – Spořice 7:1.

I. LIGA MUŽI

SKK Primátor Náchod – SKK Rokycany 6:2 (3627:3573). Zápas hodný nejpřísnějších měřítek přinesl od začátku do konce strhující podívanou.
Hned úvodní dvojice naznačily, že nepůjde o jednoznačnou záležitost ani jednoho z týmů. Remíza na drahách se totiž zrodila jak v souboji Neumanna s Honsou, tak v duelu mezi Strakou a Maršálkem. V prvním případě se radoval domácí kuželkář, v tom druhém se štěstí přiklonilo na stranu hostů.
Skvělá podívaná pokračovala i v souboji Říhy se Špelinou. Byť domácí hráč překonal šestistovku, body se stěhovaly za hosty, neboť Špelina se dostal ještě dál. Do rovnovážného stavu dostal zápas další pokořenou šestistovkou Beránek, když poměrně výrazně přehrál Šreibera.
Definitivně se misky vah převážily na náchodskou stranu až v posledních dvojicích. Těsně pod šestistovkou zůstal Holý, který přidal na náchodskou stranu další bod. Vrcholem celého zápasu byl souboj mezi Hetychem a Endrštem. Oba se dostali výrazně za hranici šesti set kuželek, výrazně lepší plné však nakonec rozhodly o bodech pro domácího kuželkáře.
Náchod se díky výhře posunul do poloviny dvanáctičlenné tabulky.
Sestavy a výkony Náchod – Rokycany: Neumann 600 – Honsa 598, Straka 566 – Maršálek 591, Říha 611 – Špelina 625, Beránek 614 – Šreiber 557, Holý 598 – Pytlík 581, Hetych 638 – Endršt 621.
Další výsledky 12. kola: MS Brno – Husovice 5:3, Přerov – Slavoj Praha 2:6, Třebíč – Dačice 6:2, Kolín – Luhačovice 5:3, Kovářská – Valašské Meziříčí 5:3. (mr)