V konkurenci závodníků z Maďarska, Polska a Německa, si nevedli náchodští rychlobruslaři vůbec špatně. Závod se skládal ze čtyř disciplin a jejich součet dával konečné pořadí. Vynikající úroveň závodů v Benátkách podtrhli i účastníci nedávno skončeného ME, kteří právě na evropském šampionátu juniorů a kadetů v Heerde sbírali medaile.


Nejlepších výsledků BK Náchod dosáhli Markéta Dvořáková a Matyáš Falta, když oba brali bronz v kategorii do osmi let. Kromě těchto medailisů, měli velice slibně rozjetý závod Tereza Kolesáriková a Jan Žďárek v kat. 10 – 11 let. Oba ale upadli a ztratili naději na umístění na stupních vítězů. Nakonec skončila Tereza Kolesáriková na 7. místě (první z českých závodníků) a Jan Žďárek na 6. místě (druhý z českých závodníků). V kategorii do 13 let si vedla dobře rovněž Klára Prokopová, která obsadila 7. místo a mezi českými zástupci byla druhá. V kategorii do 15 let brala v těžké konkurenci Markéta Žďárková konečné 13 místo (3. z ČR) a Aneta Kolesáriková skončila hned za ní (4. z ČR). V kategorii do 11 let obsadila Natálie Poplová místo šestnácté. V kategorii do 8 let byl Tomáš Verner sedmnáctý a jeho oddílová kolegyně Kateřina Vernerová obsadila deváté místo.


Blízko ke stupňům vítězů měli náchodští závodníci takké ve vložených fitnes závodech. Patrik Popl a Pavel Prokop obsadili shodně čtvrté místo, Richard Popl dokončil závod šestý.⋌