1. liga – juniorky: Slezan Opava – VK Hronov 3:2 (19, -25, -21 ,23, 11) a 1:3 (20, -24, -22, -23).

Prakticky všechny sety se rozhodovaly až v koncovkách a bouřící diváci viděli mnoho dramatických a dlouhých výměn. V prvním setu kralovala v závěru Opava. Poté Hronov zvládl lépe těžkou koncovku druhého setu a vyrovnal na 1:1. Ve třetím hronovské hráčky předvedly nejlepší výkon celého zápasu a v závěru domácí smetly z palubovky. Pak však následovala prohraná dramatická koncovka čtvrtého setu a vyrovnání na 2:2. V pátém zkráceném setu se bohužel hronovská děvčata nevyvarovala čtyř hrubých chyb, což je stálo celé utkání.


Do druhého zápasu nastoupilo hronovské družstvo s velkým odhodláním vrátit domácím porážku z prvního utkání. Bohužel v prvním setu se děvčata nevyhnula opět několika hrubým chybám, a to znamenalo ztrátu prvního setu. Za nepříznivého stavu 0:1 následovala ostrá domluva trenéra a výrazný zásah do sestavy. Hronovačky vsadily vše na jednu kartu a začaly maximálně riskovat. Tato taktika se vyplatila v těžké koncovce druhého setu, ve které se podařilo Hronovu zvítězit. Za stavu 1:1 pokračoval Hronov v této pozměněné sestavě i v dalších dvou setech. Děvčata především nezměrnou bojovností a obrovskou vůlí po vítězství dokázala strhnout na svou stranu i další dvě dramatické koncovky a mohla se tak radovat z poměrně překvapivého, ale zaslouženého vítězství v poměru 3:1 na sety.


Další výsledky 11. a 12. kola: Uherské Hradiště – SG Brno 1:3, 3:1; Ostrava – Havlíčkův Brod 0:3, 2:3; Jihlava - Třebíč 3:0, 3:0; Slavia Hradec Králové - Lanškroun 1:3, 0:3.


1. liga – junioři: VK Hronov – Energetik Chvaletice 1:3 (23, -23, -19, -19) a 0:3 (-23, -15, -20), Hronovští junioři hostili dosud vedoucí celek prvoligové tabulky – Energetik Chvaletice. Hronov v úvodu utkání kvalitně útočil na síti a udržoval si stále čtyřbodový náskok. Pak však přišlo několik chyb v útoku a náskok se rozplynul. V dramatické koncovce se však na síti zmýlili hosté a Hronov vedl 1:0. Podle stejných not se hrál i druhý set, Hronov byl od počátku ve čtyřbodovém vedení, které opět po několika chybách na síti ztratil a vše Hronovští korunovali fatální chybou při rozhodující výměně v koncovce setu. Od té chvíle jako by ležel na domácích stín prohraného druhého setu a kupili jednu chybu za druhou. Logickým důsledkem bylo hladké vítězství hostů v dalších dvou setech.


Do druhého zápasu se trenér Hronova Němeček pokusil o zvrat tím, že notně zamíchal sestavou. Hronov vedl dokonce 21:16, ale poté následovala nepochopitelná šňůra zkažených útoků a nešťastně prohraný set. Od té chvíle se hosté uklidnili a především díky neomylné hře středem sítě jasně přehrávali chřadnoucí domácí borce. Ani vzepětí ve druhé polovině třetího setu Hronovským nepomohlo k prodloužení zápasu.
Další výsledky 11. a 12. kola: Dansport Praha - Nový Jičín 1:3, 1:3; Lanškroun - Česká Třebová 3:1, 1:3; Brno - Drásov 3:2, 3:0; Opava – Znojmo 3:1, 3:0.


1. liga – kadetky: Sokol Zbečník – Jiskra Havlíčkův Brod 3:1 (24, 21, -19, 22) a 2:3 (18, -18, -19, 12, -5). Už první zápas naznačil, že družstvo domácích není v pohodě. Celý první set byl jedno velké trápení a k výhře v tomto setu pomohlo Zbečníku velké štěstí. I ve druhém setu obě družstva kupila chyby, ale méně jich udělaly domácí, a tak uhrály i druhý set. Ve třetím ovšem byl lepší soupeř a zaslouženě ho vyhrál. Naštěstí ve čtvrtém setu domácí stále vedly a nakonec se protrápily i k celkové výhře 3:1 na sety.


První set druhého zápasu s přehledem vyhrály domácí, pak nepochopitelně přestaly hrát a další dva sety doslova darovaly soupeřkám. Další set jakoby přišlo na hřiště jiné domácí družstvo, naprosto suverénně přejelo hosty 25:12. Co se ale pak stalo v tie-breaku, nechápal asi nikdo z diváků. Zbečnické hráčky set naprosto darovaly, všechno zkazily a nedokázaly přehrát balón. Výsledkem bylo ostudné skóre 5:15!


Další výsledky 11. a 12. kola: Přímětice – Lanškroun 3:0, 3:0; Česká Třebová – Šternberk 0:3, 1:3; Uherské Hradiště – SG Brno 3:2, 0:3; Jihlava – Nový Jičín 1:3, 0:3.