Poznáte, že auto na snímku je Volkswagen Golf? Při pohledu na snímky lze říci, že dívka se podruhé narodila. Vyvázla jen s lehkým zraněním. Řidička zřejmě vlivem nepřiměřené rychlosti dostala na rovném úseku smyk, který nezvládla. Vyjela do příkopu, auto se převrátilo, narazilo ještě do stromu. Podle policejní mluvčí dechová zkouška ukázala, že řidička nebyla pod vlivem alkoholu. Škoda na vozidle byla odhadnuta na 30 tisíc korun, i když je prakticky na odpis.

Nehoda u Olešnice u Červeného Kostelce

Potok kontaminovala močovina z jímky

Náchodsko - Profesionální hasiči z Náchoda zasahovali v sobotu odpoledne při úniku močoviny do potoka v obci Vysoká Srbská. Hasičům se podařilo objevit zdroj kontaminace, jímž byl únik močoviny přepadem z jímky. Po domluvě s jednatelem společnosti odčerpali hasiči močůvku z jímky.Událost zadokumentovala policie. Naštěstí nedošlo k úhynu ryb.

Hasiči u nehody dvou náklaďáků a dodávky

Jaroměř - V pátek v pět hodin ráno vyjížděli profesionální hasiči z Jaroměře k dopravní nehodě dvou nákladních automobilů a dodávky, která se stala v obci Semonice u Jaroměře.

„Před příjezdem hasičů byla již jedna osoba v péči zdravotnické záchranné služby, po ošetření byla odvezena do nemocnice. Doprava byla v místě události řízena kyvadlově. Hasiči komunikaci uklidili a vrátili se na stanici," informovala v pondělí Alena Kuthanová z Hasičského záchranného sboru Královéhradeckého kraje.