Černožice - Dvakrát během pouhé hodiny zasahovali královéhradečtí hasiči u požáru v obci Černožice. Nejprve krátce před páteční osmou hodinou večer začala hořet suchá tráva na ploše 100 metrů čtverečných. Jednotky, které dojely na místo, oheň zlikvidovaly a vrátili se na základnu. Avšak hodinu na to, byly opět přivolány do Černožic. Suchá tráva se vznítila opětovně. Oba požáry se obešly beze škody.

V domě měl unikat plyn

Hradec Králové - Podezření na unikající plyn měli v pátek navečer obyvatelé jednoho z domů v ulici Oskara Nedbala. Na místo byla přivolána pohotovostní služba plynárem a spolu s ní také královéhradečtí hasiči. Ti pomocí přístrojů ve spolupráci s pracovníky plynáren žádný unikající plyn nezjistili. Obavy lidí se nepotvrdily a hasiči se vrátili zpět na základnu.

Z traktoru unikal olej

Mžany - Na pomoc majiteli traktora vyjeli v pátek navečer královéhradečtí hasiči. Z motoru zaparkovaného zemědělského stroje ve vesnici Stračovská Lhotka unikal na silnici olej. Hasiči vzniklou skvrnu zasypali sorbentem, a poté ji odstranili. Při nehodě nedošlo k žádné škoda.