Přijet měl také herec Miroslav Táborský, který se však místo návštěvy Náchoda musel doma kurýrovat. „Dovolte, abych Mirka omluvil. Byl s námi v Bratislavě a tam oslavoval premiéru filmu tak bouřlivě, až se nachladil. Dneska je v posteli a potí se, ale myslí určitě na vás," vzkázal divákům v sále režisér Milan Cieslar a zavzpomínal na svoji předešlou návštěvu Náchoda: „Byl jsem tady před třemi lety, kdy jsme uváděli film Láska je láska. Vracím se sem opět moc rád," přiznal.

Poté popřál divákům dobrou zábavu a dodal, že cílem bylo natočit oddechovou komedii. „Myslím si, že svět kolem nás je dost složitý a fajn oddechová komedie potěší víc než špatný film, který vás neosloví," míní režisér.

V hlavních rolích filmu se objevili Ondřej Vetchý (ten dokonce ve dvojroli) a Simona Stašová, kteří jako manželský pár řeší nejen milostné a životní eskapády svých tří dcer, ale především svoje vlastní. Všechny malé příběhy dávají dohromady jeden velký a zábavný život se situacemi, které zná každý z nás.

Zajímavostí je, že jednu z malých rolí si ve filmu zahrál i producent Kamil Kožíšek. „Kamile, nebyla tvoje role gynekologa trochu při zdi? Neměla být trochu akčnější, třeba z porodního sálu?" zeptal se po skončení filmu jeden z diváků, který se s producentem, rodákem z Hronova, znal osobně. „Milan mi vybral roli porodníka gynekologa přímo na tělo. Nevím, co jsi tím chtěl naznačit," odpověděl s úsměvem Kamil Kožíšek a pro pobavení ještě dodal, že jeho hlas musel být předabovaný, aby nezastínil Ondřeje Vetchého.

Další divačku zase zajímalo, jestli vypracovaná postava Ondřeje Vetchého, coby agenta, byla ve filmu skutečná. „Jsme daleko od Prahy, tak mohu říkat pravdu. Bylo to legrační. Když jsme točili scénu u bazénu, Ondra vběhl do maskérny, natřel se nějakou hlinkou, vzal do rukou čtyři lahve minerálních vod a chvíli s nimi cvičil, aby se mu vyrýsovaly svaly. Pak utíkal opět na scénu, jako kdyby se nic nedělo," popsal režisér, který zároveň ocenil celkově pečlivou přípravu Ondřeje Vetchého na svou roli.

Film se kromě Prahy, Máchova jezera a dalších míst natáčel i na netradičních místech. Štáb například vyjel do Itálie na historický škuner, kde se odehrává jedna z dobrodružných sekvencí. Další scény vznikaly v legendárním tunelu Blanka, který oko běžného smrtelníka ještě nespatřilo.