Setkání se neslo ve velmi příjemné atmosféře a hosté ochotně odpovídali na všechny otázky, které jim klienti domova pokládali. Nejvíce dotazů se týkalo herecké a modelingové kariéry Valentiny Thielové. Především klientky Justynky znají herečku z televizního seriálu Rodinná pouta, ale mnozí si pamatovali i její komedii Sněženky a machři, kde ztvárnila paní profesorku Boženku po boku nedávno zesnulého Radka Brzobohatého.

Jaroslava Obermajerová vyprávěla veselé zážitky z natáčení seriálu Ulice, zavzpomínala i na komedii Kameňák.

Filmař Tomáš Magnusek hovořil o natáčení Pamětnice a Školního výletu a seznámil seniory s dějem připravovaného snímku Jedlíci, který se natáčel na Rychnovsku.

Ani David Novotný neunikl všetečným otázkám seniorů. Zajímalo je především, jak dlouho se věnuje charitativním akcím a co vše to obnáší.

Zajímavá byla i rozsáhlá přednáška o nemocech očí, kterou prezentoval primář očního oddělení z Ústí nad Labem Pavel Sušický a zároveň vysvětlil, jaké jsou léčebné a operativní postupy, což všichni pozorně poslouchali, jelikož pro seniory domova je toto téma velmi aktuální.

Pro seniory bylo setkání, především s oblíbenými herečkami, velkým zážitkem. Seriály, ve kterých hrají, budou prý nyní sledovat ještě pozorněji a přitom vzpomínat na osobní setkání. (jim)