Z tohoto celkového počtu hraje naši soutěž už 200 mužů a 64 žen. Vůbec se nezměnilo ani pořadí měst, odkud jednotliví tipující pocházejí. V Náchodě je to stále 50 hráčů, na pomyslném druhém místě se drží Police nad Metují, kde se naší soutěže účastní 21 tipujících. O jednoho hráče méně pak evidejeme v Červeném Kostelci. Další nový hráč přibyl v Teplicích nad Metují, které jsou na čtvrtém místě s 18 účastníky Tip ligy. Dále následují Velké Poříčí (17), Meziměstí (16), Nové Město nad Metují (15) a Hronov (14). Těsně za ním se pak drží Česká Skalice (12) a Jaroměř (11).

Ještě není pozdě…

Pokud jste se rozhodli tyto statistiky trochu pozměnit, není nic jednoduššího než se do Tip ligy zapojit. Stačí pouze vyplnit originální hlasovací kupon, který vychází v našich novinách od pondělí do pátku, a odevzdat ho na některém ze sběrných míst.


Všichni noví hráči při vstupu do soutěže vepíší do kolonky Startovní číslo velké N, startovní číslo se další středu dozvědí z výsledkové listiny. Hlasuje se tradičně pomocí číslic 1, 2, a 0 (1=vítězství domácích, 2=vítězství hostů a 0=remíza). Ti, kteří budou chtít od dalšího kola hlasovat pomocí SMS zpráv nebo prostřednictvím našich internetových stránek, musí ještě vyplnit kolonku Heslo (libovolné čtyřmístné číslo, které si volí sám hráč).

Atraktivní ceny

Pro nejúspěšnější hráče jsou opět připraveny atraktivní ceny, na nejlepší trojici čekají ceny od Elektro Berry (1. místo: holicí strojek Philips; 2. místo: digitální rádio Grundig a 3. místo: rychlovarná konvice Eta). Na čtvrtého hráče v konečném pořadí čeká sud od pivovaru Rychtář. Odměněni budou i tipující na pátém až jedenáctém místě, pro něž připraví ceny naši věrní sponzoři: LoMa Sport Broumov, firma Greiz z Náchoda, Tipsport herna bar Moravec a Starway bratří Rybových z Červeného Kostelce.