Několik desítek otázek zodpověděl Ivan Vodochodský při on–line rozhovoru. Čtenáře nejčastěji zajímalo vše, co se týkalo přípravy hradeckého koncertu skupiny Kabát, a také vaření.

Čím se živíte? Nechci slyšet odpověď, že prací. Myslím to tak, co doopravdy děláte? (Monika)
Živím se moderováním, produkcí, ohňostroji, hraním v muzikálech, kuchařinou, gastronomickým poradenstvím, psaním receptů. Zkrátka, čím se dá.

Dobrý den. Které hudební skupiny posloucháte? A co zahraniční skupiny a zpěváci? Se kterými byste chtěl spolupracovat, kdybyste mohl? (H.B.)
Poslouchám všechno, co se mi líbí. Tedy snad kromě dechovky. Mám široký záběr od r´n´b přes rap po metal. A s kým bych chtěl spolupracovat? Po těch letech strávených prací a pohledem z druhé strany showbysnysu zcela upřímně říkám, že s nikým.

Pane Vodochodský, jak dlouho žijete v Hradci a která místa máte nejraději? Chodíte tady na fotbal nebo na hokej? (Jana Němcová)
V Hradci žiju od roku 1986. Fotbal ani hokej se mne netýkají, ale chodím do lázní, do kina, do divadla, do hospody…

Loňský koncert Kabátů v Hradci Králové se vám po organizační stránce moc nepovedl. Zajímalo by mne, zda jste, když něco zpackáte, nějak peněžně postižen. Dozvěděla se vůbec kapela Kabát, jaké tam byly nedostatky? Nebo jen mávnete rukou, a řeknete si: vždyt oni to lidi přežili… (JePePa)
Organizace takové monstr akce, jako je koncert Kabátů, není samozřejmě jenom práce mojí osoby. Se svým týmem zajišťuji jenom lokální produkci. Na počátku turné, kdy se zajišťovaly toalety či stánky, se nepočítalo s tak obrovskou návštěvností koncertů. Na poslední chvíli bylo nemožné sehnat další. Koncert dopadl dobře. Žádní zranění, žádná vykradená a nabouraná auta, plynulý příchod i odchod návštěvníků, bezvadná spolupráce policie, dopravního podniku atd. To bylo to, co jsme my zajišťovali. Zřejmě narážíte na katastrofu s výčepními stánky. V tom jsem ale nevinně, protože celý catering a stánky zajišťovala firma Retro 2000. O těchto partnerech jsem já nerozhodoval ani jsem výsledný tvar nemohl ovlivnit, a přesto jsem celý měsíc po koncertu slýchal urážky na mou hlavu.

Jménem fanoušků Kabátů tě vyzýváme, aby si při přištím turné na jednom z koncertů zazpíval jako zvláštní host!! (Jouda)
Zazpívám rád, už se to dokonce na několika štacích stalo. Tak příště…

Jak se vám spolupracuje s Gondíky? Jsou fakt tak praštění, jak v televizi vypadají?! (Matoušková)
Gondíci? Ti jsou zlatí! A praštění taky! A Adéla se v životě vařit nenaučí. Marnej boj.