Šinkorová moderuje VIP zprávy na televizi Prima a spolu se svou kolegyní Lenkou Špillarovou se ujaly i moderování show, při které se veřejnosti předvedlo všech dvanáct finalistů soutěže. Na pódiu dokonce okukovala Muže roku  2011 a druhého nejkrásnějšího muže světa Martina Gardavského. A zazpívala zde také písně od populární Abby Mamma Mia a Dancing Queen. Jako Donna totiž od letošního února vystupuje v muzikálu Mamma Mia, založeném na písních populární švédské čtyřky.  Její vystoupení vzbudilo obdiv u celého publika.

Novoměstský řízek a borůvkový dezert

Dvaačtyřicetiletou zpěvačku v poslední době bulvární média kamenovala kvůli tomu, jak byla pohublá. Anorexií ale prý netrpí, jen se snaží jíst zdravě a tak, aby jí bylo dobře. Svěřila se také, že přibrala tři  kilogramy. A ani v hotelu Rajská zahrada, kde soustředění probíhalo, se nešetřila. Dala si k večeři třeba kuřecí řízek a dokonce i borůvkový dezert.

Zdá se tedy, že příjemná zpěvačka a herečka má radost ze života a je spokojená. Pochlubila se třeba i tím, že si užila dovolenou ve Středozemí. „Byla jsem na dovolené tři týdny v Itálii. Zdokonalila jsem se v italském jazyce a chystám se ještě na nějakou dovolenou," dodala Daniela Šinkorová.

S finalisty Muže roku se nechala vyfotografovat. A mnohem mladší pánové její půvab a krásu také obdivovali a zvali ji na panáka. Tomu však jako správná dáma odolávala.

„Je moc pěkná a velmi chytrá. Snažil jsem se ji balit," prozradil jeden z finalistů, vodní záchranář Tomáš Martinka.

Že je zpěvačka a herečka velmi příjemná, to potvrzuje i pořadatel Muže roku David Novotný, který ji zná už dlouho.  „Daniela je opravdu moc příjemná a rád s ní spolupracuji. Určitě se objeví i na finále soutěže v Náchodě, které se uskuteční 21. srpna v městském divadle a v Hotelu u Beránka," doplnil David Novotný.