Jarmila F., jejíž starší dcera byla první manželkou Kulínského, tvrdila, že obžalovaný měl její druhou mladší dceru, která byla rovněž členkou pěveckého sboru, zneužít. Nejdříve se to dozvěděla někdy kolem roku 1995 od studenta, kterého učila. Poté se dcera o svém nepříjemném zážitku svěřila i matce. „Sdělila mi, že v době kolem jejího dvanáctého roku, kdy byla Jarmila dlouhodobě nemocná, ji Bohumil při návštěvě osahával, sahal na přirození a zaváděl prsty do pochvy. Když jsem se jí zeptala, proč mi to dříve neřekla, odpověděla, že bychom jí asi nevěřili,“ řekla. Po této zprávě se starší dcera svědkyně od Kulínského odstěhovala, skončila s mladší sestrou ve sboru a s obžalovaným se rozvedla.

U soudu vypovídala i matka Kateřiny Ch., s níž měl Kulínský i pohlavní styk. Po jednom zájezdu do Japonska, kdy měla 16 let, náhle doma oznámila, že do sboru chodit nebude. Důvody řekla doma až na doporučení svého přítele. „Byli jsme zděšeni, že měla s panem Kulínským sexuální styk, když měla dvanáct a půl roku. Bylo to na soustředění v Krkonoších,“ řekla u soudu.

Kateřina doma tvrdila, že sexuální život s Kulínským, který trval delší dobu, byl z její strany dobrovolný, protože ho milovala.

Matka Kateřiny pro Deník uvedla, že pevně doufá, že krajský soud, který v minulosti Bohumila Kulínského již dvakrát zprostil obžaloby, tentokrát v novém složení senátu zcela změní své rozhodnutí. „Není co řešit. Existuje zákon a zda se jí to líbilo či nelíbilo, to není otázka. Když se zeptáte malého kluka, zda chce řídit auto, také řekne, že chce. Avšak je na dospělém, aby mu vysvětlil, že to není možné,“ dodala.