Jako lékař se po mnoho let věnoval svému poslání jako chirurg a vedoucí lékař onkologického oddělení v náchodské nemocnici. Mnoho vděčných pacientů a pacientek na něho stále vzpomíná, protože jim zachránil zdraví a v mnoha případech i život.

Jako předseda LPR Náchod pracoval i v oblasti osvěty a vzdělávání mladých lidí. S velkou odezvou se u středoškoláků setkávaly jeho přednášky na téma vzniku nádorových onemocnění jako nemoci genů. Svými zkušenostmi a znalostmi byl a je vždy ochoten pomoci a poradit.

Atelier Tsunami slaví 30 let a zve na výstavu.
FOTO: Atelier Tsunami slaví 30 let a zve na výstavu u kašny v Náchodě

Symbolickým dárkem k významnému životnímu jubileu předsedy náchodské LPR je opět rekordní výsledek Českého dne proti rakovině 2022 v našem regionu. Při této celorepublikové charitativní sbírce bylo 11. května od Trutnova po Jaroměř prodáno 12 996 kytiček měsíčku lékařského a vybráno celkem 323 848 korun, čímž byl překonán loňský výborný výsledek o více než 12 500 korun.

Ze srdce přejeme panu doktorovi do dalších let zdraví, pohodu a životní elán, který mu mohou závidět i mnohem mladší ročníky.

Členové Ligy proti rakovině Náchod