Vedoucí Libčany dostaly v Třebši šest branek!

Libčany do zápasu na hřišti hradecké Třebše obdržely za celou sezonu pouhých osm branek, jenže o víkendu na svého soupeře neměly. Třebeš podala kvalitní výkon před skvělou diváckou návštěvou, když zápas sledovalo 350 diváků, a zcela zaslouženě vyhrála 6:1. „Před rekordní návštěvou se kluci opravdu vytáhli. Svým aktivním napadáním, důrazem, rychlostí a především touhou vyhrát zaskočili fotbalově vyspělejšího soupeře. Šestka v jeho síti pak hovoří jasně a nedá se věrohodně okecat,“ uvedl vedoucí mužstva Třebše Vlastimil Krykorka.

Záchranářský duel pro Hořic

První zápas v novém azylu v Probluzi zvládly Hořice na jedničku. Ve velice důležitém utkání tam porazily Rychnov nad Kněžnou 4:2 a přiblížily se vytoužené záchraně. „První zápas na novém „domácím“ hřišti jsme zvládli za tři body, které mají velikou cenu,“ řekl vedoucí mužstva Hořic Josef Vydra. Jiskra je díky výhře jedenáctá, Rychnov až čtrnáctý a záchrana se mu opět oddálila.

Souboj dvou střelců ovládl Řezáč

Dobruška na domácím hřišti hostila hradeckou Slavii. V utkání padlo pět branek a zaznamenali je pouze dva střelci. Na straně domácích se dvakrát prosadil Kořínek, ještě lépe na tom na druhé straně byl Řezáč, který hattrickem rozhodl o výhře 3:2 pro Slavii. „Po vyhraném poločase to vypadalo, že utkání bez problémů zvládneme. Jenže druhý poločas nám hrubě nevyšel a domácím jsem dovolili lacině vyrovnat. Naštěstí jsme v závěru z ojedinělé akce rozhodli o našem vítězství,“ hodnotil vedoucí mužstva Slavia HK Milan Krempa.

Krajský přebor fotbalistů: TJ Sokol Třebeš - SK Libčany.
Šok! Lídr vyfasoval v Třebši šestku

Borec kola
Kanonýr Slavie Hradec Králové Jiří Řezáč vystřílel svému týmu výhru 3:2 v Dobrušce, kde zaznamenal hattrick. Jeho branky stojí za jarním vzestupem. Slavia je po bídném podzimu už devátá.

Výrok kola
„Další utkání, v němž jsme si byli soupeřem sami sobě.“
(Tomáš Marek, trenér Lázní Bělohradu po prohře 0:3 v Červeném Kostelci)