České Meziříčí – Meziměstí 4:1

A Meziměstí vůbec nevyšel vstup do utkání. Běžela teprve 6. minuta, když střelu domácího Roubala zpoza vápna tečoval jeden ze stoperů Meziměstí mimo dosah svého brankáře – 1:0. O čtvrt hodiny později to bylo navíc po brance Ježka už o dva góly – 2:0. A nepovedený vstup do utkání podtrhla třetí branka domácích, která padla ve 27. minutě – 3:0.

Další pohroma pro už tak zdecimovaný tým soupeře přišla ve 37. minutě, kdy musel střídat pro svalové zranění další stabilní článek meziměstské sestavy Sedláček. Ve zbytku první půle mohli domácí skóre ještě navýšit, alternující brankář Škoda jim to však nedovolil.

Druhý poločas začal v podobném duchu, v němž se odvíjela půle první. V 54. minutě se však čestné branky dočkali i hosté z Meziměstí, když se ze skrumáže před domácí brankou prosadil Kubeček – 3:1.
Hned v následující minutě však domácí utekli po pravé straně a centr mezi penaltovým puntíkem a malým vápnem našel připraveného Ježka, jenž pečetil stav zápasu na konečných 4:1.

Nováček z Meziměstí je po šesti odehraných kolech na chvostu tabulky a svou pozici bude moci vylepšit už příští víkend, kdy doma přivítá Smiřice.