Bydžovský Voldán se blýskl proti Jaroměři

Velmi zajímavé utkání bylo k vidění v Novém Bydžově, který hostil Jaroměř. Domácí se nakonec radovali s přesvědčivé výhry 4:1, hattrickem zazářil domácí útočník Michal Voldán. Přesto utkání mohlo být vyrovnanější, když Jaroměř v utkání zahrávala tři pokutové kopy, ale proměnila pouze jediný.

„Katastrofální vstup do zápasu, vlastní branka a ze tří nařízených penalt pouze jedna proměněná. Tentokrát jsme si vyhrát prostě nezasloužili,“ řekl jaroměřský trenér Miloš Exnar. Bydžov je před posledním podzimním kolem třetí, naopak Jaroměři se nedaří, je třináctá.

Další show kanonýra Pražáka, Chlumec odjel s přídělem

Kdo jiný by měl dotáhnout Vysokou ke třem bodům než kanonýr Jan Pražák? Svůj střelecký potenciál opět potvrdil v zápase proti Chlumci nad Cidlinou, když při výhře 5:0 zaznamenal hattrick.

„První poločas se hostům opravdu nepovedl. Velmi rychle prohrávali, naši útočníci jejich obranu doslova rozebrali na kousky a výsledkem bylo poločasové vedení o čtyři branky. Ve druhém už náš tlak opadl,“ uvedl vedoucí vysockého mužstva Miroslav Píša starší.

Vrchlabí přestřílelo poslední Rychnov

Hned sedm branek bylo k vidění ve Vrchlabí, kam zavítali fotbalisté Rychnova nad Kněžnou. V zápase se potvrdilo rozpoložení obou týmů. Zatímco domácí mohou být s podzimem velmi spokojeni, hostující hráči se výsledkově trápí. Vrchlabí dokázalo v utkání využít téměř všechny své příležitostí a zaslouženě vyhrálo 5:2. „Byli jsme efektivnější v proměňování šancí a tudíž jsme zaslouženě získali tři body,“ hodnotil utkání vrchlabský lodivod Petr Zieris.

Derby v Sobotce skončilo bez branek

Nováček ze Sobotky hostil rozjeté Hořice. Vyrovnané utkání, které nabídlo řadu tvrdých soubojů, skončilo bez branek. V penaltovém rozstřelu prokázali pevnější nervy hosté a připsali si druhý bod, který je udržel na osmém místě tabulky, což je po špatném vstupu do sezony skvělé. „Některým šancím soupeře jsme odolali se štěstím. Ale i my jsme mohli utkání rozhodnout z brejků a tak je konečná remíza asi spravedlivá. Jsme rádi, že se nám penalty podařilo zvládnout,“ řekl vedoucí hořického týmu Josef Vydra.

Krajský přebor fotbalistů: Sobotka - Hořice.
Famózní představení Vysoké v první půli