Podle tamních zdrojů tým sestavený kolem bývalého nejlepšího fotbalisty světa a hvězdy například španělské Barcelony zvítězil nad svým soupeřem drtivě 11:2 a Ronaldinho tak byl u všech branek. Pět přitom sám vstřelil, dalších šest pak připravil spoluhráčům.

Hvězda Juventusu a jeden z nejlepších fotbalistů světa Cristiano Ronaldo slaví gól proti Atléticu Madrid v osmifinále Ligy mistrů
Lidský život nad všechny zájmy, napsal Ronaldo ke koronaviru. K čemu vyzývá?

Fotbalista, který za týden oslaví kulaté čtyřicáté narozeniny, ke znamenitému výkonu nepotřeboval ani přesně střižený pažit, hlediště zaplněné desítkami tisíc diváků ani značkové sportovní oblečení. Bohatě mu postačil písčitý povrch, na první pohled obyčejné bílé tílko a kolem možná pár postávajících bachařů. 



Ronaldinho byl v paraguayském hlavním městě Asunción zadržen minulý týden, a to i se svým bratrem. Do metropole cestovali za účelem otevření nového kasina, ale také z charitativních důvodů. Cesta pro ně však skončila neslavně poté, co strážci pořádku přišli na to, že Ronaldinho vyrazil na výlet s falešným pasem. 

Bývalý nejlepší fotbalista světa Ronaldinho.
Bývalý nejlepší fotbalista světa má problém. Kvůli falešnému pasu je ve vazbě