KRAJSKÝ PŘEBOR

Libčany – Broumov 5:0 (1:0). Utkání začal lépe Broumov, kterému patřila první dvacetiminutovka. Hosté dobře kombinovali, útočili, ale braku nedali. Poté převzali iniciativu domácí a hlavně druhý poločas už byl zcela v jejich režii. Broumov tentokrát doplatil na neproměňování vyložených šancí.
Ve 23. min. domácí podnikli první, a zdaleka ne poslední, brejk po pravé straně a centr do velkého vápna hned proměnili ve vedoucí branku – 1:0. Ve 25. min. Svoboda na druhé straně z pravé strany střílí na branku hostů, ale gólman Libčan, byť s obtížemi, kryje. Ve 34. min. postupoval sám na libčanskou branku Jaroš, ale jeho střela šla vysoko nad.
Ve druhém poločase, který už patřil domácím, zahrozili opět první Broumovští. V 51. min. cent z trestného kopu našel na malém vápně Pohla, jehož hlavička šla pouze do gólmana. V 61. min. se ocitl sám před libčanským brankářem Kuru, ale jeho střelu zastavila tyč. V 64. min. domácí přesnou hlavičkou z malého vápna upravují na 2:0. V 69. min. utekli Libčanští po levé straně a po kličce brankáři už to bylo 3:0. V 84. min. přišla smolná chvíle pro broumovského Semeráka, s jehož přispěním už to bylo 4:0 pro domácí. Na konečných 5:0 upravují Libčany po dalším brejku v 86. minutě.

I. A TŘÍDA

Vysoká nad Labem – Police nad Metují 8:0 (6:0). Hostům hrubě nevyšel vstup do utkání a už v 11. min. prohrávali 0:4. Tento tragický začátek ovlivnil celý zápas. Domácí v pohodě kontrolovali hru a do poločasu přidali další dvě branky. Do druhé půle domácí prostřídali sestavu, jejich tlak už nebyl tak velký a hosté se aspoň dostali na dostřel domácího brankáře. Slušné příležitosti Valtery a Sivaka ale zůstaly nevyužity. Domácí tak nadále kontrolovali hru a podařilo se jim přidal další dvě branky.
Sestava Police nad Metují: Klásek – Hejnyš, Šnábl, Hauschke, Kollert – Sivak, Pataki, Seidlman, Klapkovský, D. Kollert – Valtera (75. Klimeš).

Nové Město nad Metují – Stará Paka 4:0 (3:0). Utkání Nového Města s dosud vedoucím týmem Sokola Stará Paka začalo gólovou šancí Voráčka, který ve 2. min. nastřelil po rychlé akci domácích tyč. Také další minuty patřily domácím, kteří ovládli střed hřiště, ale nedařilo se jim v zakončení. Ve 13. min. však Růžička vysunul kolmou přihrávkou Čopíka a ten svůj únik proměnil ve vedoucí gól – 1:0. Po obdržené brance hosté přidali a nastěhovali se na polovinu domácích. Jejich akcím však scházelo zakončení. Ve 20. min. přišel bleskový útok Nového Města do otevřené obrany Staré Paky. Valášek našel dlouhým pasem Srubjana, a ten křížnou střelou zvýšil vedení domácích na 2:0. Ve 29. min. přišel další rychlý novoměstský útok, Koza ideálně uvolnil Čopíka, ten si položil brankáře a s přehledem dal třetí gól. Zaskočení hosté se nedokázali vypořádat s nátlakovou hrou Novoměstských a pokoušeli se pouze o jednotlivé útoky, které však domácí poměrně lehce likvidovali. Další šance domácích přišla ve 38. min., ale zmatků v obraně Paky nedokázali využít. Ve 39. min. dalekonosná střela Víta vystrašila brankáře Richtera, ale stačil ji vyrazil na roh. V závěru poločasu se hosté nadechli k náporu, ale nic z něho nevytěžili.
Také druhý poločas začal šancí domácích. V 51. min. unikl Čopík obraně hostů, ale Richter jeho střelu se štěstím vyrazil na roh. Po rohovém kopu se k míči dostal Valášek, jehož centr si Pavlíček srazil do vlastní sítě – 4:0. V 56. min. další únik Čopíka skončil střelou vedle. Zbytek utkání se hrál už v režii domácích, kteří plně kontrolovali hru a dlouhé chvíle nepůjčili hostům míč. Hra však už ztratila potřebný náboj a dalo by se říci, že se jen dohrávalo.
Sestava Nového Města nad Metují: Bohuška – L. Zákravský, P. Zákravský, Nejman, Vít – Koza, Růžička (72. Lichter), Valášek, Srubjan – Voráček (58. Vávra), Čopík.

I. B TŘÍDA

České Meziříčí – Hronov 3:3 (0:2). Zápas začal ve velkém tempu, hosté si hned od úvodu tvořili šance, a tak na sebe nenechala úvodní trefa dlouho čekat. Ve 20. min. otevírá skóre zápasu Kubeček –  0:1. I v dalších minutách byli Hronovští aktivnější a po další  Kubečkově trefě odcházeli do šaten s dvoubrankovým náskokem.
Krásně rozehraný zápas hosté ještě v úvodu druhého poločasu umocnili třetí trefou, kterou měl na svědomí opět Kubeček – 0:3. Bez šancí však nebyli ani domácí, jenže v hronovské svatyni doslova čaroval Nyklíček. Odčarovat se ho povedlo až domácímu Hlavsovi v 68. minutě. O deset minut později to už bylo o jediný gól a Hronov se začal právem strachovat o výsledek. Dílo zkázy pak domácí dokonali v 84. minutě, kdy srovnali na konečných 3:3. Pro Hronov mohlo být totiž ještě hůř, protože v samotném závěru hostující kapitán odvracel míč z brankové čáry do bezpečí.
Sestava Hronova: Nyklíček – Zíta, Puraš (65. Ma. Ansorge), Schreiber, Rojšl – Polomský, Kubeček, Marx, Danihel –  Bašta, Franců. (mr, zm, dop)