KRAJSKÝ PŘEBOR

Olympia HK – Broumov 5:0 (1:0). Utkání, které se Broumovu vůbec nepovedlo, začalo psát svou gólovou historii už ve 14. min., kdy se domácí ujali vedení 1:0. O pět minut později se dostal do zakončení hostující Kotyza, jeho ráně se však postavila do cesty tyč. Po půl hodině hry to byl opět Kotyza, kdo se dostal do zakončení, tentokrát ale pálil jen do náruče domácího brankáře. Ke konci poločasu na sebe dvakrát upozornil broumovský gólman Drahorád, který skvělými zákroky udržel ve hře broumovské akcie.
Pět minut po změně stran přidali domácí druhý gól, na který ještě v 64. min. navázali třetí trefou. V 66. min. utekl po levé straně broumovský Jaroš, jenže v dobré palebné pozici mířil vysoko nad branku. Konečnou podobu dali domácí výsledku v 76. a v 82. min., kdy dalšími dvěma trefami uzavřeli na konečných 5:0.

I. A TŘÍDA

Nové Město nad Metují – Častolovice 6:1 (1:0). V utkání dvou nováčků se od začátku hrálo za mírné převahy domácích. První vážnější ohrožení branky Častolovic přišlo ve 24. min., kdy střela Lelka skončila těsně vedle. Po půl hodině hry hlavičku Nejmana stačil hostující brankář Junek vytěsnit na roh. Z protiútoku se do šance dostal Brandejs, ale P. Zákravský včas jeho útok zmařil. Ve 36. min. si na centr Víta naběhl Sedláček a hlavou dal vedoucí gól domácích – 1:0. O tři minuty později se do výhodné pozice dostal Valášek, jeho nedůraznou střelu však Junek kryl.
Druhý poločas začal hlavičkou hostí po rohovém kopu, která však skončila těsně vedle. Ve 49. min. po nedorozumění v častolovické obraně vstřelil Nejman druhý gól domácích – 2:0. V 56. min. však domácí obrana propadla u postranní čáry a Sehnal snížil na 2:1. Domácí však drama nepřipustili. V 59. min. po ostrém střetu Valáška s brankářem Junkem zvýšil Čopík na 3:1. V 62. min. po rychlém útoku nejprve zazdil tutovku Sedláček, ale důrazný Nejman jeho minelu napravil a dal na 4:1. V 66. min. bleskovou novoměstskou akci po ose Růžička, Nejman zakončil prudkou ranou Čopík – 5:1. Čtvrt hodiny před koncem vybojoval ve středu hřiště míč Růžička, vysunul Čopíka a jeho přesnou přihrávku proměnil Koza v šestý novoměstský gól – 6:1.
Sestava N. Města: Bohuška – Lichter (66. L. Zákravský), T. Zákravský, P. Zákravský, Vít – Nejman, Valášek, Růžička, Lelek (46. Srubjan) – Voráček (46. Čopík), Sedláček (66. Koza).

I. B TŘÍDA

Hronov – Dobruška B 1:2 (1:2). Domácí fotbalisté vstoupili do utkání aktivně, jenže ve 3. min. propadli na polovině soupeře, přišel dlouhý pas za hronovskou obranu a hostující Macek otevírá skóre utkání. Po inkasované brance se Hronov nastěhoval na polovinu soupeře, vytvářel si šance, jenže je nedokázal proměnit. To se mu podařilo ve 14. min., kdy zaslouženě srovnal na 1:1 Šťavík. Nerozhodný stav však nevydržel ani deset minut. Byl to opět Macek, kterého nejprve gólman Nyklíček vytlačil z ideálního střeleckého úhlu, jenže Macek stejně zkusil štěstí a bylo to 1:2. Domácí mohli ještě do poločasu skóre srovnat či otočit, jenže v sobotu jim nebylo přáno.
To podtrhla druhá půle, ve které Hronovští svého protivníka prakticky nepustili za polovinu, jenže v koncovce naráželi na skvěle chytajícího Veverku, nebo je zastavovala vlastní střelecká nemohoucnost. Právě díky ní si nakonec tři body odvážejí hosté z Dobrušky.
Sestava Hronova: Nyklíček – Štelzig, Zíta (30. Bašta), Mi. Ansorge (83. Tichý), Šťavík – Schreiber (52. Ma. Ansorge), Rojšl (81. Lanta), Polomský, Kubeček – Franců, Danihel.

Machov – Přepychy  4:1 (1:0). Na těžkém, podmáčeném terénu přivítali domácí fotbalisté Přepychy. Při pohledu na tabulku bylo jasné, že Machovští budou chtít po dvou prohraných zápasech opět naplno bodovat.
Do svého soupeře se tak od úvodních minut zakousli. Hned v té první mohl po centru Kubečka rozvlnit síť Svatoš, ale ve skluzu branku netrefil. Domácí byli dál aktivnějším týmem, tlačili se před branku, ale gól přišel až ve 24. minutě. Ve vápně byl faulován R. Čech a následovala penalta. Tu s přehledem proměnil Svatoš – 1:0. Přepychy hrozily jen střelbou ze střední vzdálenosti, se kterou si vždy poradil pozorný Kaválek. Do šaten mohli jít domácí s dvoubrankovým náskokem, ale Svatoš své sólo, do něhož jej vyslal Zima, neproměnil.
Ve druhém dějství se domácí prosadili ve 49. minutě. Zpětnou přihrávku R. Čecha ještě Svatoš přiťukl Kubečkovi, a ten zblízka zvýšil na 2:0. V dezorientované obraně Přepych pak Machováci nacházeli další a další skulinky, ale jejich koncovka byla mizerná. Samostatný únik Svatoše a chvíli po něm i Kubečka skončily opět mimo tři tyče. Stejně tak si vedl o pět minut později Šváb. Festival zahozených šancí tak domácí ukončili v 79. minutě. Na branku Přepych se opět řítil Šváb, tentokrát přihrál volnému Šolínovi a ten zblízka zvýšil na 3:0. V 81. min. se dočkali i hosté. Na trestný kop si na zadní tyči počkal Kovaříček, v malém vápně našel zcela volného Blažeje, a ten snížil – 3:1. Poslední slovo měli ale domácí. V nastaveném čase opět zafungovala spolupráce dvou „Š", tentokrát v opačném gardu. Domácí obraně utekl Šolín, přesnou přihrávkou našel Švába, který do prázdné branky završil na konečných 4:1 pro Machov.
Sestava Machova: Kaválek – O. Purtig (75. Martinec), Tichý, Středa, Šolín – Kubeček, Zima, R. Čech, Hurdálek (68. Šolc) – Svatoš, Šváb. (mr, zm, rš)