KRAJSKÝ PŘEBOR

Dvůr Králové B – Červený Kostelec 2:3 (2:1). První poločas vůbec neodpovídal postavení obou týmů v tabulce, hostům se nedařil přechod do útoku, a když už se k brance domácích dostali, vázla jim koncovka. I díky tomu šli domácí do druhé půle s jednobrankovým náskokem. Po změně stran se projevilo prostřídání kostelecké sestavy, jak Trudič, tak i Kováčik hru hostů oživili a Červenokostelečtí dvěma góly zápas otočili.
S letošním ročníkem se Červený Kostelec rozloučí ve středu, kdy doma od 17.30 hodin dohrává odložené utkání s Jaroměří.

Broumov – Týniště nad Orlicí 1:1 (0:1). V Broumově se hrálo další zajímavé utkání, a to i přesto, že se dlouho moc nedělo. Až po deseti minutách to zkoušel z dálky Šimon, jeho dobře mířenou ránu ale hostující gólman vyrazil. Ve 21. min. hosté zahrávali trestný kop a Voženílkova střela přes zeď zapadla přesně k tyči Drahorádovy branky – 0:1. Po půl hodině hry domácí předvedli pohlednou akci zakončenou neméně pohlednou, ale nepřesnou střelou Zinkeho.
Druhá půle byla ještě zajímavější. Deset minut po změně stran tvrdou střelu hostů Drahorád vyrazil a z následné dorážky mířil hráč hostů nad. O chvíli později na druhé straně postrádala Kotyzova střela razanci. V 66. min. hosté pronikli obranou Broumova, jejich střelecký pokus ale Drahorád vyrazil. V 71. min. zahrával Broumov trestný kop, Kotyza obstřelil zeď, ale míč šel vedle. Vzápětí se na druhé straně dostali do dobré šance hosté, ale také mířili vedle. V 81. min. se domácí  dočkali, když Semerákova bomba šla od břevna do branky – 1:1. V 87. min. Schubert pálí z dálky, ale gólman Týniště vyráží na roh. Po něm Růžička míří hlavou vedle.

Jičín – Česká Skalice 6:0 (2:0). Neveselou tečku za nepovedenou sezonou udělali v sobotním odpoledni fotbalisté České Skalice. Ti zajížděli k závěrečnému utkání do Jičína a od úvodní minuty tahali za kratší konec. Domácí spanilou jízdu odstartoval už ve 20. min. Miler a o pět minut později upravoval Vacek už na poločasových 2:0. Ani druhý poločas nepřinesl ze strany hostů výraznější herní obrat, a tak domácí s chutí pokračovali v nadílce. Hned po změně stran dával na 3:0 Vích, aby po hodině hry zvyšoval na 4:0 Vacek. Zbývající dvě trefy si domácí schovali do závěrečné desetiminutovky, kdy výsledek zápasu zaokrouhlili do podoby tenisového kanára.

Jaroměř – Slavia Hradec Králové 2:0 (0:0). První poločas proběhl bez většího vzruchu. Jaroměř měla o něco víc ze hry, ale žádné mužstvo si nedokázalo vytvořit větší šanci. Jen ve  40. min. vystřelil z dobré pozice na vápně Strakatý, ale mířil vedle.
Po změně stran Jaroměř přidala. V 57. min. vyvezl míč  z obrany Michálek, poslal do brejku Škodu, ten šel sám na  brankáře Maška a s přehledem proměnil – 1:0. V 61. min. si Škoda nájezd na branku zopakoval. Po Strakatého přihrávce tentokrát překonal Maška jesličkami – 2:0. V 77. min. využili hosté špatnou rozehrávku jaroměřské obrany. Linhart prošel do pokutového území  a od lajny přihrál zpátky Lánovi. Jeho střelu Klofanda stačil vyrazit. Deset minut před koncem prošel Holub obranou Slavie až před brankáře a přihrál do stoprocentní šance Škodovi. Ten z pěti metrů minul branku. Vzápětí byl  ve vápně faulován Holub. K penaltě se postavil Škoda, ale poslal míč doprostřed branky a trefil Maška.

I. A TŘÍDA

Dobruška – Police nad Metují 4:2 (0:2). V Dobrušce byl k vidění zápas dvou naprosto rozdílných poločasů.  V tom prvním byli jasně lepší hosté z Police nad Metují, kteří však z mnoha vyložených brankových příležitostí dokázali za záda domácího gólmana usměrnit pouze dvě. O tu první se postaral po čtrnácti minutách hry Kalaš, tu druhou měl na svědomí těsně před přestávkou Klapkovský.
Druhý poločas byl však zcela opačný. Nemohoucnost domácích jako by se přenesla na hostující kopačky a tempo hry začala diktovat domácí Dobruška. Ta dvěma slepenými góly ve 48. min. nejprve srovnala a poté dalšími dvěma trefami otočila výsledek ve svůj prospěch.
Sestava Police nad Metují: Klásek – Šnábl, Pavlů, Panny, Pášma – Schubert, Jandík, Seidlman, Kollert – Kalaš (60. Sivak), Klapkovský.

I. B TŘÍDA

Dobruška B – Police nad Metují B 7:0 (2:0). Vstup do utkání neměli hosté špatný, s domácí dokázali držet krok, jenže to jim vydrželo jen zhruba deset minut. Od té doby už na hřišti bylo pouze jedno mužstvo. Dobruška svou převahu dokázali v první půli vyjádřit „jen" dvěma góly, po změně stran ale už bezbranného soupeře dorazila dalšími pěti trefami.
Sestava Police nad Metují B: Vlček – Hečko, Tauc (60. Pfeifer), Lorenc, Hejnyš – Sivak, Švorčík (65. Kotrnec), Bergman, Hauk – Klapkovský, Kollert. (mr, mich)