KRAJSKÝ PŘEBOR

Broumov – Červený Kostelec 4:4 (2:1). Derby  začal lépe Broumov. Hned v 5. min. utekl po pravé straně Kotyza a jeho křížná střela šla přesně k tyči – 1:0. Ve 14. min. hosté trochu šťastně vyrovnali Davidem Hlavou na 1:1. O chvíli později střílí po pěkné kombinační akci domácí Jaroš jen do náruče kosteleckého gólmana. Na konci úvodní dvacetiminutovky zahrávali domácí trestný kop, centr se dostal k Jarošovi, jenž vrátil Broumovu vedení – 2:1. Ve 27. min. zkoušel štěstí z dálky domácí Michálek, jeho pokus zastavuje tyč a následné dorážky krotí v prvním případě gólman, ve druhém jeho obránce.
Druhý poločas začali lépe hosté a v 50. min. Lukáš Hlava z dálky vyrovnává na 2:2. O dalších pět minut později po chybě brankáře Dvořáčka otáčí Koval lobem na 2:3. V 63. min. domácí Kotyza dostal pěknou přihrávku do běhu, ale brankář jeho střelu vyrazil. V 73. min. chybuje hostující gólman, který přihrál Kotyzovi, jenže ten zblízka přestřeluje branku Kostelce. V 82. min. hlavní sudí nařizuje za hraní rukou proti Kostelci penaltu a Kuru srovnává na 3:3. O pět minut později si ale hosté berou vedení zpět, když po skrumáži dávají na 3:4. Ani tento stav ale nevydržel a v 90. min. nařizuje hlavní sudí další penaltu, z níž Šimon srovnává na konečných 4:4.

I. A TŘÍDA

Třebeš – Police nad Metují 4:0 (4:0). V první půli domácí udělili Polici lekci z rychlosti, když dokázali přecházet do rychlých protiútoků, z nichž vytěžili čtyřbrankové vedení. Po změně stran se hra vyrovnala, ale na zkorigování výsledku chyběla Polici přesnost ve finální fázi.
Sestava Police n. M.: Vlček – Šnábl (46. Pataki), Pavlů, Pášma, Kollert (85. Hečko) – Hauschke (46. Schubert), Panny, Mucha, Seidlman – Klapkovský, Jandík. (mr)