Kratonohy – Náchod 7:3

Souboj celků z chvostu tabulky přinesl neuvěřitelných deset branek. A na tu první se čekalo jen pět minut. To totiž domácí využili špatného náchodského odkopu a z hranice vápna vymetl Hladíkovu šibenici Klátil – 1:0. Za dalších pět minut se skóre měnilo podruhé. Domácí rozehrávali standardní situaci, prodloužený centr si našel na malém vápně nehlídaný Strasser a poslal Kratonohy do dvougólového trháku – 2:0. O dvě minuty později zazdil tutovku hostující Omovie, který z malého vápna překopl branku. Ve 13. minutě si Omovie došel pro penaltu, snížení však odmítl jejím laxním zahráním Malý.

Hned vzápětí se v další vyložené šanci objevil znovu Omovie, jenže tentokrát z malého vápna trefil dobře postaveného brankáře Kratonoh. Omovie neměl v sobotním dopoledni svůj den, protože další stoprocentní šanci zazdil ve 22. minutě, kdy sám před brankou nezamířil přesně. Ve 25. minutě se konečně hosté dočkali. Vaněček narýsoval kolmici za obranu Kratonoh, míč si převzal Omovie a tentokrát už nezaváhal – 2:1. Ve 31. minutě se v podstatě začínalo znovu. Vaněček posadil centr na hlavu Omoviemu, který srovnal na 2:2. O pět minut později si však domácí vzali vedení zpátky. Kolmici za náchodskou obranou převzal Novák a upravil na poločasových 3:2. V závěru poločasu se ještě hosté dožadovali pokutového kopu, na druhé straně pak zvonila za Hladíkem tyč.

Po hodině hry přišla náchodská ztráta míče ve středu hřiště, rychlý přechod domácích do ofenzivy a centr, který uklidil do hostující sítě Pago – 4:2. Hned v následující minutě chyboval náchodský Rorbach, první střelu ještě Hladík kryl, na dorážku Paga ale už nestačil – 5:2. Krátce po rozehrání utekl hostující Moravec a hlavičkující Vaněček snížil na 5:3. Hra bez obran však pokračovala a v 68. minutě se skóre měnilo zásluhou domácího Peterka podeváté – 6:3. Účet utkání podtrhl tentýž hráč technickou střelou v 77. minutě – 7:3.