Partnerem letošního ročníku se stal královédvorský pivovar Tambor. Díky tomu nejlepší v každém kole získá patnáctiapůllitrový soudek piva Tambor. Jinak se podmínky nemění, je třeba soutěžit buď pomocí originálního kuponu nebo na internetu.

Partnerem Tip ligy se stal letos nově otevřený pivovar Tambor ze Dvora Králové. Přestože na trhu působí teprve krátce, už si získal stovky příznivců zlatavého moku nejen ze Dvora Králové, ale také Prahy, Olomouce, Hradce Králové nebo Brna.

Pivovar Tambor vyrábí jedenáctku, dvanáctku a tmavou třináctku. Všechny tři druhy piva lze koupit jako filtrované a nefiltrované. Zatím se Tambor stáčí do sudů o objemu padesát, třicet a patnáct a půl litrů s narážečem typu „bajonet“. Zákazníci, kteří si chtějí koupit pivo přímo v sudech v pivovarském šenku, si tu mohou stáčecí zařízení zapůjčit. Pivovar také nabízí speciální soudek o objemu deset litrů, který si také mohou zájemci v pivovarské prodejně objednat a zakoupit. Výhodou je, že má v sobě plynovou komoru. Plyn slouží k vytlačování piva a zároveň pivo konzervuje. Díky tomu vydrží pivo ve stejné kvalitě po celou dobu čepování. Pivovarský šenk s venkovním posezením pro padesát osob nabízí nejen plný sortiment točených piv, ale také reklamní předměty. Spolupráce královédvorského pivovaru Tambor s Deníkem na sportovní soutěži není překvapivá. Majitel pivovaru, Nasik Kiriakovský, je velkým fandou sportu. V minulosti například zakládal hokejový oddíl, spolupracuje s fotbalovým oddílem a bude podporovat také extraligovou házenou. V současné době mohli čtenáři Deníku sledovat díky podpoře Tamboru turné hokejového týmu Pardubic ve Švýcarsku. Pivo k českému fotbalu patří. Proto se určitě budou účastníci Fortuna ligy těšit na každé kolo, které jim v případě vítězství může přinést třicet jedna půllitrů kvalitního piva.