Domácí Ležák, nejmladší tým turnaje s věkovým průměrem 39 let, prokázal největší sehranost a po zásluze vyhrál pohár. V brance mančaft jistil nejlepší brankář turnaje Roman Polomský, který dostal pouze tři branky, to znamená nejméně ze všech gólmanů. Vítězný Ležák dosáhl také nejvyššího počtu vstřelených gólů, když se jeho hráči trefili hned čtrnáctkrát.

Starší pány TJ Dolany přivezl Rudolf Ságner, který se svým týmem předváděl dobrou kopanou. Odměnou jim bylo druhé místo, i když v posledním zápase sahali po celkovém vítězství. To by Dolany musely porazit pořádající Ležák. To se nestalo, proto skončily druhé.

Za starou gardu Jiskry Česká Skalice vedenou šedou eminencí Petrem Zeleným nastoupili bývalí hráči s věkovým průměrem 49 let. Jiskra skončila třetí. Zasloužil se o to i nejstarší hráč turnaje, 57letý Petr Kříž.

Celkově čtvrté gardisty Sokola Velká Jesenice seskupil Jarda „Bádžo" Pavlát. Jeseničtí ale doplatili na nízký počet hráčů. Bylo také znát, že fyzička těchto pánů již není tím, co byla za mlada. Jesenice nedala kůži zadarmo, přestože hrála bez střídání. Za to si rozhodně zaslouží uznání. Jesenici střelecky táhl nejlepší střelec turnaje Lukáš Pražák, když dal pět ze sedmi branek svého týmu.

Tým Velichovek, který obhajoval loňské prvenství, přivezl Martin Kašpárek. Stejně jako minulý rok předváděl velmi pěknou hru. „Je vidět, že hráči o sobě za ty léta opravdu vědí," prohlásil hlavní pořadatel turnaje Standa Juríček. Ani sehranost nepřinesla Velichovkám lepší než páté místo.

„Rád bych poděkoval všem týmům, které se turnaje zúčastnily a dále klukům z Ležáku, kteří se podíleli na jeho pořádání," doplnil Juríček závěrem.

Jan Holý